Gece Gözümün Önünde Kaza OLDu :(
Reklamlar
-
Arkadaşlar Dün akşam Tirebolu dan ARTVİN Arhavi ye kuzenimin yanına geldim...
Gece sahilde dolanırken ; 70-80 KM/H ile gelen bir scooter ; üzerinde kasksız montsuz eldivensiz kısacası korumasız bir genc arkadaşımız ; sağdan sol seride geçen Mercedes C 200 marka otomobilin tam ön sol camurluğundan çarptı... motor 6-7 metre sürücüsüyle sürüklendikten sonra motorun aldında kaldı...
Hemen kostuk ; tutup yatırdık arkadası ambülansı cağırdık.. Görünüründe bişi yoktu ama içten olabilir diye düşündük ! motor paramparça bi haldeydi ve benzin akıtıyodu.. Sonra ambülans geldi ve arkadaşı alıp gittiler !
Şimdi işin enteresan tarafı ; o halde bile arkadaşımız kaçmak irstiyordu çünkü ehliyeti yoktu ve korumaları da yoktu !
Her zmaan söylüuorum arkadaşlar LüTFeN Kaskınızı en azından kaskınızı takın !
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Reklamlar
-
burası türkiye.burda herşey olur
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
-
kaçmaya çalıştığına göre ağır olmamalı durumu. onunla geçmiş olsun. sanırım suç otomobilde.
-
o anın sıcaklıgıyla bırsey hıssetmıyor olabılır onun ıcınde kacmak ıstıyordur
Allah acil şifa versin Arkadaşımıza
[B][I][U]Dünyada bir çok insan var.
Kimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor...[/U][/I][/B]
-
barannet adlı üyeden alıntı
kaçmaya çalıştığına göre ağır olmamalı durumu. onunla geçmiş olsun. sanırım suç otomobilde.
şahit olduğum bi olay.3 kişi motora korumasız biniyor.minibüs çarpıor.sürücü kaçmaya çalışmak istercesine ayağa kalkıor ve yürüyor.tam 3-4 adım atmışken yığılıo yere.iç kanamadan ölüyor.
Orgazma Dudak Büktürür
-
huceyn adlı üyeden alıntı
şahit olduğum bi olay.3 kişi motora korumasız biniyor.minibüs çarpıor.sürücü kaçmaya çalışmak istercesine ayağa kalkıor ve yürüyor.tam 3-4 adım atmışken yığılıo yere.iç kanamadan ölüyor.
Evet işte bu yüzden kımıldatmadık yerinden
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
malesef kurallara uymayan cezasını çekmezse hiçbir anlamı kalmaz.O riski alabiliyosan o sonuca da katlanacaksın!
-
valla su korumasız kullananları hıc anlamıyorum halbukı hep karızma pesınde kosarlar korumayla bence daha karızmalı olunuyor diye düşünüyorum
-
Orgazma Dudak Büktürür
-
17 Temmuz 2008, 19:54
abi schooter diosn yamaha fln olsa o kadar basit bi seklde dagilcagini sanmiormXD ramzey mondial presto flndir oXD adamlarn yanında hediye verdikleri kaskı takarsan kafan kopabilio cok agir ve sadece sunger var icinde sonucta kasktır ise yarar ama....
-
17 Temmuz 2008, 20:00
Orgazma Dudak Büktürür
-
17 Temmuz 2008, 20:09
Ehliyet kullanmıyor bu aletleri ama yasalara saygılı olmalıyız, ehliyetsiz lütfen kullanmayın. Ama şunuda unutmayın kaza sırasında ehliyetiniz yoksa kaçmayın siz haklıysanız ehliyetiniz yok diye suçu size yüklemezler merak etmeyin,siz sadece ehliyetsiz araç kullanmaktan suç işlemiş oluyorsunuz bunun cezasıda para sanırım 600 civarında.ama sabıka alıyorsunuz unutmayın. Yani binmeyin ehliyetsiz.
[COLOR="Red"][SIZE="2"][B]Dostlarım bana müslüm baba der.[/B][/SIZE][/COLOR]
-
17 Temmuz 2008, 20:19
-
17 Temmuz 2008, 20:32
Arkadaşa geçmiş olsun ama kendi kaşınmış malesef
Siz yapabileceğinizi yapmışsınız büyük ihtimalle iyileşiyordur şimdi
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
-
17 Temmuz 2008, 21:13
inşallah birşeyi yoktur yazık olur bee
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
-
17 Temmuz 2008, 23:21
Geçmiş olsun, umarım durumu iyidir. Ama bir bilinçsiz motorcu daha bilinçlenmiştir artık umarım... Ders olmuştur veya...
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)