cakalaz hayırlı olsun sevindim vallah, hayaline kavuşmussun allah daha iyilerini nasip etsin
cakalaz hayırlı olsun sevindim vallah, hayaline kavuşmussun allah daha iyilerini nasip etsin
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Hayırlı olsun kardeşim, sonunda istediğin gibi bi makinaya sahip oldun...
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
hayırlı olsun kazasız sürüşler
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
Hayırlı olsun.Kazasız belasız sürüşler dilerim.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Hayırlı olsun kardeş. Güle güle kullan.
Allah kaza bela vermesin.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
hayırlı olsun kazasız belasız bol kmler dilerim ama aynı motordan sıkılmadınmı başka bişey alsaydın cbr yi kötülediğimden değil ben sıkılırımda birde motora birkere baktır istersen 110 çok az geldi bana benim scooter zaten okadar yapıyor
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
hayırlı olsun kazasız surusler.
Hepinize ayrı ayrı öpücüklerimi ve teşekkürlerimi gönderiyorum dostlarım
Herkes tüm olmayanlar istediklerinie yavas yavas kavuşsun ; Kimse motorsuz kalmasın diye her gün dua ediyorum.. İnşallah kabuL olacaktır en yakın zamanda
CBR rahat motor özeLLikle sürat istemeyenlere yoL yapmak isteyenlere öneriyorum... ben daha 200 km yapabildim ama tıK demedi.. Sadece azcık yoruyor o da benm oturma pozisyonum biraz üzerine yatık olduğundan
SAYGILAR
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
kazasız belasız
lastik kısmına gelince ya orjinal boyutuna dön yada 120x taktır gerçekden büyük farkı oluyor
ŞAMPİYONU SIKAR YARIŞ:bounce:
Azimle "bekleyen" taşı delermiş, sonunda CBR gelmiş..
Güle güle kullan, tekerleklerinin altından yol eksik olmasın..
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin güle güle kullan
bakımları yaptırdığın sürece binlerce km yolda bırakmaz ve binersin sürekli, o bakımdan onaylanmış bir motor
KaLbİnDe ŞeYtAnLaRıN mElEkLeRdEn FaZlA oLmAsInA iZiN vErMe!!!
by tpr.
yıkada bi foto koy artık
Orgazma Dudak Büktürür
güle güle kullan arkadaşım çok sevindim senin adına hayırlı olsun temiz bir resmini koyarsın artık skyjette güzeldi buda güzel
Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız bol km'ler.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Hayırlı olsunAllah daha iyisini versin...
Esir iken mümkün müdür ibadet,yatıp kalkıp Atatürk'e dua et..Senin gibi dürzülerin yüzünden,dininden de soğuyacak bu millet.İşgaldeki hali sakın unutma,Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.sen anandan yine çıkardın ama,baban kimdi bilemezdin .erefsiz.
Allah kaza bela vermesın doan abi keske kümbette olsaydın dün .. ama madem hala giresundasın atla motoruna gel 15 dk lık yol
Arkadaşlar tekrar tekrar teşekkürler En yakın zamanda temiz motorumun resimlerini yüklerim
@ BY_MoTo : Geç kaldın kardşeim ; Rize deyim artık
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
hayırlı olsunn keyifle kullanmanı dilerim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)