Ya 250 Lik motor alsam zevkine bineceksin ! Her yere gitmek içinden gelmicek.. Ama bu yoL motoru at 20 Lira yap 150 km Bu yüzden aldım bunu gezmek için
Ya 250 Lik motor alsam zevkine bineceksin ! Her yere gitmek içinden gelmicek.. Ama bu yoL motoru at 20 Lira yap 150 km Bu yüzden aldım bunu gezmek için
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
hadi hayırlı olsun uzun zamandır almayı planlıyodun kazasız belasız binersin inş
hayırlı olsun tekerin hep düz bassın
kazasız belasız kardeşim
derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
Senın adına cok sevındım . Hayırlı olsun gule gule kullan ALLAH KAZA BELA GOSTERMESIN....
kazasiz belasiz surusler dilerim cakalaz.. darisi olmayanlarin basina.
gule gule kullan
cakaloz hayırlı oılsun en sonunda aldın cbr ...neden çakma hyosungu almadın (anladın sen onu kırmızıdan mavıye dönmeyi) : )
hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin, kopyasından soora orjinali çok zevk vericektir..
ama 110 bu geçmemesi lastikten deildir, istburak ın motorunu kullanmıitım arkamda bu da varken 130 u çok rahat gördük..
GKN MOTORS
hayırlı olsun güle güle kullan.
allah kaza bela göstermesin.
güzel motordur cbr 125 üzmez seni
DRİFT RELİGİON
Haydi hayırlı olsun, kimse motorsuz kalmasın yaw, sen yine 20 günle atlatmışsın durumu ;)
Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
Hayırlı olsun cakalaz, çakma CBR'yi verip hakikisini almışın
@cako hayırlı olsun kardeşim
Allah daha iyilerini nasip etsin
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
hayırlı olsun kardeşim, güle güle kullan..
bu da benim arka lastik karşılaştır bakalım
[B][COLOR="Red"]C[/COLOR][/B]ourageous [COLOR="red"][B]B[/B][/COLOR]eautiful [COLOR="red"][B]R[/B][/COLOR]acer...... [B][I]HoNDa RuLeZZzzz[/I][/B]... :cat:
güzel günlerde kullan. yeşil bi skyjet gibi bişey vardı sende yanlış hatırlamıyosam.
bunu kullandıkça aradaki farkları (çakma-gerçek :D ) anlatırsan sevinirim.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
Allah kaza bela vermesin hayırlı olsun güle güle kullan kardeşim.
Nihayet almışsın hadi bakalım hayırlısı Güle güle kazasız belasız kullan Allah olmayanlara da versin diye de dua et sürekli tamam mı
Cakalaz başlığı gördüğümde sevinmedim desem yalan olur.Seni her ne kadar yakından tanımasamda Cbr sempatini biliyorum.Kazasız belasız
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Hayırlı uğurlu olsun kazasız sürüşler....
Güle güle kullan. Arka tekerin 130'luk büyük olması iyi olmuş.
hayırlı oolsun cakooo artıkın bi tur pineriz..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)