saol hasan abi biliyorum yakın olsan gelirdir motorun on dagılmıstı ama şimdi 0 gibi oldu yenilendi yani
saol hasan abi biliyorum yakın olsan gelirdir motorun on dagılmıstı ama şimdi 0 gibi oldu yenilendi yani
Allah bunula geçmiş eylesin kardeş. Cana gelen mala gelsin üzülme. Sende bir şey olmaması sevindirici bir durum. Kaçan arkadaşıda Allah ıslah etsin diyorum daha ne diym
[B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
[COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
[COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]
geçmiş olsunm hoca yaa
allah korumuş...
gecmiş olsun allhbirdaha göstermesin
Geçmiş olsun. Böyle bir ülkede yaşıyoruz işte. Medeniyet kocaman bir sıfır...
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
Geçmiş olsun.. Vicdanı sızlıyor mu acaba. ?
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
kardeşim çok geçmiş olsun,allah beterinden korusun çok ucuz atlatmişiniz daha kötü bir kaza olabilir ve ciddi yaralanabilirdin,allah korumuş arkadaşım tekrar geçmiş olsun dileklerimle
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Gecmiş olsun kardeşim....
Kurtlar Sofrasında Çakallara Yer Yok!!!
C'est moi!!!Je suis seul loup!!!
www.salihkalic.spaces.live.com
çok çok geçmiş olsun, ist trafiği bide hızlılar zaten...
çok geçmiş olsun.
Allahından bulur inşallah.
Günah be kardeşim. Ahkam kesmek kolay insanımız için.
Yapın be bilader. Yapın. İnsan olun. Utanmak yok.
Ben saygı göstermiyorum böyle tiplere.
Selamlar
Bu bir Tutku ve Tarzdır. TT Selamlar
Geçmiş olsun,şerefsiz dolu ortalık allahtan bişey olmamış.
Geçmiş olsun. Allah bir daha göstermesin.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
geçmiş oLsun okan
sabah diyordum sana süper bi şey oLucak hazırLıkLı oL
cok guseL oLucak diye
tersi çıktı :(
biLmem beLkide düzü budur kimbiLebiLir, bazen yaşamayı sevdirmenin farkLı yoLLArı vardIr tanrInIn, nefes aLıyor oLmana şükürLer oLsun...
Kafa FLY
Görüntü FLU
Hayat FREE
okan geçmiş olsun aman dikkat yakın takip yapma hiç bi zaman ve öndeki yada yandaki aracın sana heran pislik yapabilir düşüncesi ile sür...çok dikkatli olalım arkadaşlar...hepimizi allah korusun
yakın takip yapmıyodum ya ısıklarda kalktım zaten motorum aman aman olmadıgı için ikinci vitese attım 40 a gelmemle adamın ani fren ve onume kırması bir oldu on cam yuzumde patladı kaskın vizoru biraz cizildi inanın cok dikkatli giderim hiç serserilik yapmam sahildekiler bilio ama işte olmuyo yaa illaki her motorcu yapıcak bi gun kaza onemli olan en az hasarla atlatmak derlerdi dogruymus
vur kaç yani hmmmm
tam bir ..... ..... ! geçmiş olsun dikkat et bu gidişle kaldırımdan kullanmak bize yararlı olacak gibi
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Çok geçmiş olsun...
Yazıcak çok şey var, ama............................................... ...
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
Hiç başımıza gelmeyecek sanırız ama ülkemizde böyle şerr...sizler olduğu sürece mutlaka herkes bir gün kaza yapacak malesef Her sokağa çıktığımızda bugün sıra bizde mi acaba diyoruz İyi ki sana bir şey olmamış çok büyük geçmiş olsun Allah beterinden saklasın
Arkadaşlar dışarı çıkarken 1 kere Ayetel Kürsi + 3 kere Felak + 3 Nas + 1 Elham + 3 Kulhuvallu Ehad + 1 Yasin + 1 Tebakere + 1 Amenerresulu ve 1 adet de Amme dualarını okursak bir de gözlerimizi 4 açarsak Allah'ın izniyle birşey olmaz.
Şaka yaptım yahu ama ben her sabah Ayetel Kürsi duasını okuyorum. Çok ta güveniyorum.
Güç Bizimle Olsun
okancım çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)