Esir iken mümkün müdür ibadet,yatıp kalkıp Atatürk'e dua et..Senin gibi dürzülerin yüzünden,dininden de soğuyacak bu millet.İşgaldeki hali sakın unutma,Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.sen anandan yine çıkardın ama,baban kimdi bilemezdin .erefsiz.
Mutlu Yıllar Dilerim...
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Tmm ona da kabulum Manevi de olur Elti desen yine olurum yani
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
sevgili denizin_kizi sevdiklerinle, sevdiğin şeyleri yaparken, sağlıkla ve mutlulukla nice nice seneler geçirmeni dilerim. hepi birt dey tu yuuuu
ALLAH sewdiklerinle beraber sağlıklı mutlu huzurlu bol paralı eğlenceli gırgırlı şamatalı kazadan beladan uzak upuzun ömürler wersin inşallah..
Yeni yaşın umarım tüm güzelliklere kapısını açar.
Nice mutlu senelere (:
onee laaaaa dogumgunn kutlu olsn boyacı rana pardon renk analızcısı :d sen falcı gıbı bısısın sanırım:D:D renkın ne sen onu soleD::D damat malı pasaya da sevgılerımı ıletıorm
rana apla doğum günün kurtlu böcekli olsun..
yeni yaşında tüm istediklerini yapman dileği ile nice mutlu yıllara
Mutlu seneler.
find yourself
nanı haberim yoktu d.gününden yoksa beni bilirsin...dur sana hediye alim suzuki bayisinden :D
nice senelere doğum günün kutlu olsun
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Doğum günün kutlu olsun canım....
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
tatlım doğumgünün kutlu olsun...
Birgün toplanır pasta üfleriz sana, bahaneyle bizimle ağzımız tatlanır.. erzurum dan sevgiler... (temmuz sonu gelecem istanbul a)...
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
çok neşeli bi topic olmuş
Dogum günün kutlu lsun denizin kızıı
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
eltimi:S
taam ulem
hehe çok b çok teşekkürler
çooook teşekkürler tüm güzel dileklerin için
renk böcüüü spedy'm )
damadıma ileteceğim sevgilerini
olsun ablası börtü böcek ne olursa) saolasın
çok teşekkürler. rüzgarla buluşacağım inşallah
teşekkür ederim.
sen ne diyin:S seneye doom günüm için bi sene önceden haber veriyom bak ona göre bi sene sora bu gün benim doom günüm nanı)
teşekkür ederim saolun
çok teşekkürler Tubiş saolasın nanım
m'aliii azını hayra aç nanıcan. bi kerecik düştüm daha. gerçi sadece bi kerecik kullandım ama olsun
aman delipoyrazın neediyosun oralarda. bir an önce gel. çocuklar da olmasa göreüşemeyeceğiz yahu. inşallah en kısa zamanda buluşmak dileğiyle
neşeli insanın neşeli doom günü topici olurmuş) saolasın kardeşim
yolda olmak yokda olmaktır
hehehe doğum günü kartı süper olmuş Tequ.
Doğum günün kutlu olsun denizin_kizi.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)