Çok gzl bir motor güle güle kulanman dileklerimle. mutlu ve huzurlu günlerde kullan. panter gibi maşşallah. sen onu üzme o seni üzmesin. Birbirinize iyi bakın..
Çok gzl bir motor güle güle kulanman dileklerimle. mutlu ve huzurlu günlerde kullan. panter gibi maşşallah. sen onu üzme o seni üzmesin. Birbirinize iyi bakın..
Çömezim!.!.!:salut::salut::salut:
Bütün abilerime ve kardeşlerimi sevgiler. saygılar ve kazasız belasız yolculuklar.:rendeer:
Doğru tercih..tekrar hayırlı olsun..
daş daş maaşallah kask da güzelmiş hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin
facebook.com/kaskafa
hayırlı olsun allah motorunu yan yatırmasın güle güle kullan
hayırlı olsun arkadaşım, güle güle kullan inşallah,
iyi bir seçim yapmışsın bu arada tebrik ederim
Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
Gezi fotolarımı 26temmuzda köyden dönünce görebilirsiniz umarım.Benim Erzincanım'ın heryeri bir başka güzel
İsim konusunda daha esnek olabiliriz aslında Ben ona şimdilik ''Düşük devirlerde chopper sesi veripte yüksek devirlerde racing sesi veren beygir'' diyeceğim.
Kask COX marka Trip model.260-290 YTL arası bulabilirsin.Çenesi açılır cinsten.
Ve diğer tüm tebrik eden arkadaşlara teşekkür ediyorum hayrını görmeye çalışıyorum.
toprağım hayırlı ugurlu olsun,benimde 2 hafta kaldı kavuşmama,allah nasip ederse,görüsebiliriz belki.ben üzümlüdeyim.
ÖNCE VATAN MİLLET,SONRA ANA VE YAR,BU YOLDA SAVRULAN,BİRİLERİ VAR.EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN,BİRİLERİ VAR.
BAYRAKLA DERTLEŞEN,TOPRAKLA BİRLEŞEN,CAN VERİP DEVLEŞEN,BİRİLERİ VAR..ŞEHİTLER ÖLMEZ..
Hayırlı olsun Gügüle kazasız belasız sür
yeniden Burdayım :bounce::rendeer:
HayırLı oLsun... Motor güzeLmiş... Allah KAza - Bela Vermesin... Ben de Kask aLacam da.. O gözüme çarptı.. Kaskı Kaça aLdın
[B]ALem, [COLOR="Red"]ALem[/COLOR] OLamadı ki... Biz [COLOR="red"]KraL[/COLOR] oLaLım... [COLOR="red"]![/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)