hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler kardeşim rodajı dolana kadar fazla basıp zorlama makinayı
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler kardeşim rodajı dolana kadar fazla basıp zorlama makinayı
imza mimza yok bundan sonra parmak basıcam:cat::cat::cat:
hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız binmen dileğiyle.
arka ayaklığı açık tut, allah göstermesin yan yatmalarda işe yarıyo. sabahları ilk çalıştırmada zorlanıyosan serviste rölantiyi az bişey yükselttir, şu an havalar sıcak olduğundan çok zorlanmaz ama biraz soğuyunca uğraştırabilir. vites 1 den 2 ye geçerken boşa takılabiliyo ve iki kere atman gerekebiliyo. dikkat et bazen çok can sıkıyo tam gazlayacakken birden tekrar boşa düşmesi. ben pek sallamamıştım rodajı ama sen dikkat et, benim gibi 300 km deyken 120 ye çıkma. benzin tüketimi bende 10 ytl 95 oktan benzinde (2,8 lt falan ediyo) 100 km gidiyo. daha sakin kullanımda menzil daha uzun olabiliyor. (dün denedim 100 km de motor stop etti, rerzervuara geçtim) servis olarak reklam yapmış olmayım ama istanbul daysan ümraniye d&b motoru öneririm. 1000 km bakım 20 ytl. yağ değişiyo, sağı solu geriliyo ve supap ayarı yapılıyo. orjinal duro lastikler bende ilk km lerde iyidi ama kullandıkça sapıtmaya başladı, kaymala karşı dikkat et. bunları biliyosundur gerçi ama bi tekrar etmekte fayda var. yanlışım varsa diğer arkadaşlar düzeltsin.
ayrıca benimkide siyah renk. en asil duyguların rengi nede olsa
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin
drift bilmem ne :P :queen::queen:
hayırlı olsun gülegüle kullan
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
Güzel motor, siyah zaten favori rengim güle güle kullan, kazasız yolculuklar...
güzel ve akıllıca bi tercih yapmışın , sana kazasız ve ustasız sürüşler diliyorum
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Hayırlı uğurlu olsun çok güzel motor
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız bol km'ler.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan...
hayırlı olsun güle güle kullan man dilegiyle
Hayırlısı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle
Allah kaza bela vermesin insallah cok güsel motor rengi de güsel hayirli olsun
bende motor alabilirimde fiyati ne kadara geldi bunun??
..::cavit::..
kazasız belasız arkadasım................
MT ANTALYA
hayırlı olsun kardeşim, kazasız belasız inşallah
[B][COLOR="Red"]C[/COLOR][/B]ourageous [COLOR="red"][B]B[/B][/COLOR]eautiful [COLOR="red"][B]R[/B][/COLOR]acer...... [B][I]HoNDa RuLeZZzzz[/I][/B]... :cat:
Uyarıların için sağol.Ben aldığım yer olan anes motordan yaptıracağım servisi.Lastiklerde haklısın.Dikkatli olmalı
Diğer arkadaşlarada teşekkür ediyorum.İnşallah hayrını görürüm.Motor konusunda çok titizimdir.Yağıydı,zinciriydi herbişeyine bakıpta yola çıkıyorum.Rodajıda şöyle yapıyorum;
1.vitese takıp 20kmye çıkıyorum sonra
2.vitese geçip 40km ye çıkıyorum sonra
3.vitese geçip 60km ye çıkıyorum sonra
4. vitese atıp 60 km de kalıyorum,ve öyle devam ediyorum yol bitiyor.Tekrar baştan.Bu şekilde...
Vites geçişleri biraz sorun yaratıyor.Birde her 10 kalkıştan birinde motor stop ediyor debriyajı ayarlayamadım bir türlü.Aniden bırakıyorum zınk motor duruyor.Arkadada trafik,millet kornaya basıp iyice panik yapıtırıyor bana
Neyse çok yazdım motor şu an 178km de.Köy yolları stabilize ,toprak,bir kısmı mıcırlı, ilçeye yakın asfalt.Çok sorun olurmu kullanırken?Yani şu an İstanbuldayım köye 10 günllüğüne gideceğimden soruyorum.
GÜle gÜle kullan üzmesin seni.
Akıllı adam aklını kullanan adamdır, Daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanan adamdır.
Emrolunduğun gibi dosdoğru davran. Ve azıtma (Hud 112)
Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanman dileğiyle ;)
[B]600RR ye Geçmek İçin...[/B]
ALLAH kazasız belasız sürüşler nasip etsin kardeşim.
Hayırlı uğurlu olsun. parlıyor valla (:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)