Tebrikler Halk Bank parada vercek herhalde
[B][I][U]Dünyada bir çok insan var.
Kimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor...[/U][/I][/B]
geçen sene giren sayısından ve üniversitenin aldığı bölümün yüzdesinden kaçıncı sıradaki öğrenciyi aldığını görün ve bu sene sınawa giren sayısı ve yüzdelik diliminizle kaçıncı sırada olduğunuzu görün ve ona göre tercih yapın
Örnek 2007 ÖSS 1.000.000 (giren öğrenci sayısı)
%20 (üniversitenin aldığı en son yüzdelik oran)
Bu demek oluyoki sınawda 2yüzbininci öğrenci bölüme girmiş
2008 ÖSS600.000 (giren öğrenci sayısı)
%30 (sizin başarı oran yüzdeniz)
Bu demek oluyoki sınawda 180bininci öğrencisiniz , geçen sene istediğiniz bölüm 200bininci ğrenciyi aldığına göre o bölümü yazabilirsiniz
ben sağ kol müdürlüğü yaparken onlar maliye hesaplarına bakıyodu
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
bende say 1 den 326 aldım yeter de artar bile
meslek lisesi memleket lisesi forever
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
eşit ağırlık-265
açıköğretime giricktim ztn çok fazla =)
[SIZE="4"]die young and make a beautiful corpse[/SIZE]
eskişehir sos -1 1. oldum oxford beni çağırdı . hakkınızı helal edin
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Biz öss de 300'ün üstüne çıksak benzin biter herhalde.Ama yine düşük puan alan arkadaşlarda üzülmesinler.Okul giriş puanları düşecek diyorlar bu yıl giren çok azmış sınava gerçi ben üniversite ögrencisiyim ben öss heyecanını 2 yıl önce tatmıştır tam bir aksiyon oluyo hele sonuçları beklemek yok mu öldürüyo insanı Allah sabır versin arkadaşlar.Ben yine edebiyat parçaladım.Kusura bakmayın.Herkez istedigi yere yerleşir işAllah.
[COLOR="Red"]:):):)KARA YOLLARINDA DEGİL!! sENİN KOLLARINDA ÖLEYİM.ÖLÜMLE DANS EDEN ŞÖFÖR YAMAHA R6..):):)[I][B][/B][/I][/COLOR]
Boşverin okulu ticarete atılın genç yaşta yıllar geçiyor okumakla sonra bişey yok.En güzeli ticaret para ticarette var allah herkese kendi işini nasip etsin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)