Sondan 500 emı Hadı kutluyalım bunu Prodn herkeze eve kargoyla bı pasta
Site açılsa bizde bakıcazda sabahtan beri deniyorum girmiyo
VTunnel'ide kullandım girmedi...
Tebrikler OSYM.gov.tr
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
Pro ben ilk 100'e girmiştim ÖSS 2004 Ham Puan Sözel 98.cisi var burada
Öküz SeçmeSınavı acar sinir oluyorum şu sınava yaw....bende ilk 400.000 e girerim heralde.
abiler ben cidden girdim 271 say2 ham puanım 349 da toplam puanım bu benim motosiklet için ilk adımımdı ayrıca inşallah ankara üni eczacılık veya bilgisayar mühendisliği gelecek seneye bende her buluşmada bulunan çok çok aktif mt üyesi olacağım
arabam var ehliyetim yok,,,,,,,,,,,motorum olacak yine ehliyetim yok,,,,,,,,,,,inşallah ağustosta hepsi olacak
ÖSS-SÖZ-1 Puanı
233,147
ÖSS-SAY-1 Puanı
175,227
ÖSS-EA-1 Puanı
210,959
Sizce nasıl ? anlamıyorum şu puanlama işleminden
1. Bölüm sözel ağırlıklı çözdüm..
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
arkadaşlar benim ham puan söz1 235, ea1 233, say1 195... ea2 213, söz2 235, say2 193... 70 puan da okuldan gelio... inş. gideriz biyere artık...
__To Be Or NoT tO be__
Ben geçen sene üniversiteyi bitirdim bi bakıyım össde ne değişmiş diye bi daha girdim ama ben görmeyeli baya değişmiş sayısalcı olcam bide resmen körelmişiz
say1 345 say2 316
ea1 345 ea2 304
valla 2003te girdiğimde bu sınav daha kolaydı Allah'tan o zaman girmişim üniye
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
sınava girenlere hersey gönüllerindeki gibi olur insallah,,giripte bekledii sonuc alamayanlarda kafasina takmasin hayatin sonu deil bide bende senee gircem hadi hayirlisi dielim artik
sevgiler saygilar
..::cavit::..
Onur çok konu dışı gördüm bugün seni
Hadi bakalım arkadaşlar iyi sonuçlara devam
abi siz sınava girdiniz bir yıl boyunca en az 20 30 tane deneme yaptınız hiç mi araştırmadınız bu puan işi nedir nasıldır.bende inşallah selçuk üni olacak girdik işte yaptık bişeyler.ama önemli olan bu puanlar değil sıralamanız ve ona göre tercih yapacaksınız
:bestmt:
ÖSS mi o ne yaa ne çabuk unutuyor insan yaşlanıyormuyum çç
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
Bütün kardeşlerime seçecekleri tercihlerinde şans dilerim
bendeniz bu sınava bir zamanlar, henüz Para yarıştırma sınavına dönüşmeden girmiş, istediğim yere yerlerşmiş, bir şekilde bitirmiş, icra-i zanaat eylemiştim şimdi sıra kardeşlerde
Poturdak
kardeşim ilk girişte sayısal 2 den 355 puan yapmış
bende 3. girişimde kazanmıştım
bende 299 u gördüm :d
cbr125R (32,000 km) gt250R (20,000 km) mct250(5,000 km) gt250(4,000km) gt250R (1000km) cb125(1500km) NS200 (2.000km )
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)