Hayırlı . uğurlu olsun...
Hayırlı . uğurlu olsun...
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
hayırlı olsun kardeş hayırlı sürüşler
hayırlı olsun arkadaşım darısı olmayanların(bende dahil)herkesin başına
Söz Konusu [B][COLOR="Red"]GALATASARAY[/COLOR][/B]'sa Gerisi Teferruattır...
hayırlı olsun arkadaşım.kazasız belasız sürüşler diliyorum
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
Resimler ilk mesaja eklendi (:
gerçi biraz büyük oldu ama
hadi hayırlı olsun baska bi mottici daha dogdu caddebostanada bekleriz kazasız surusler
Hayırlısı olsun, kazasız belasız kullanman dileğiyle.
Hayırlı olsun, siyah bambaşka duruyor motorda
hayırlı uğurlu olsun.kazasız belasız bini inşallah.
HAyırlı olsun güle güle kulanman dileğiyle
[B]600RR ye Geçmek İçin...[/B]
Teşekkürler arkadaşlar güzel dilekleriniz için (:
Bugün 4. gün olucak motorumla.
72 km yaptım. Ilk defa motor kullanan biri olarak söyleyebilirimki en azından üstüne binip 1 den 2. vitese atmak çok zor değil.
Sahil'e indim minibüs yoluna cıktım (kaskımla dizliklerimle eldivenlerimle ) hemen alışıyor insan. Tabiki araba kullanırken 2 kere dikkat ediyosam şimdi 1o kere ediyorum.
Motora gelince Rodaja ne kadar dikkat etmeye çalışsamda bazen kaçıyor acemi biri olarak (: Ama motor boşta çalışırken devir 2ooo lerde geziyor. Yeni motor olduğu için dediler. 1ooo km yapana kadar (örnek olarak ) egzosu falan değiştirme dedi bir arkadaş.. Doğrumudur ?
Alttan bi ses geliyor sanki kayış dönerken birşeye çarpıyor. Hafta içi götürüp baktırıcam. Bazende 2. vitesden 1. vitese geçerken zorlanıyor. bir kaç defa bastıktan sonra kendine geliyor nedense. Kornasınıda kesinlikle değiştirmek lazım.126 bis gibi çalıyor.Onun dışında herhangi bir problemim yok çok memnunum.
İzlenimlerim böyle (:
hayırlı olsun darısı olmayanlara
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
Hayırlı olsun.Kazasız,belasız kulanırsın inşallah...
Kim Karşı Koyabilirki Rüzgarıma...[COLOR="Red"][B]:bounce:[/B][/COLOR]
hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.bol keyifli güzel günlerde kullan
güle güle kullan kardeşm
darısı bana
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)