tarifsiz sevdiğim canım kardeşim mutsuzluk senden uzak olsun damla kardeşimle uzun huzurlu bir hayat sürer sağlıkla ailenle mutlu yıllara gider motosikletciliği biz kardeşlerinle en güzel şekilde yaşar sağlıkla nice yıllara uzanırsın sevgilermle ...
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
erhan abi dogumgunun kutlu olsun
true love..
Drift Religion
Erhan 'cım doğum günü kutlu olsun, ama böyle kuru kuru mu kutlayacağız? Pasta kesmiyecek misin?
Bunca yıllık üyeyim daha ilk 2007 de açıldı topağım benim
Çok oturuyorsun pc başında, sulanmış birazcık beynin Anladın sen onu..
öyle böyle değil ile eşdeğerli sanırım ilk festival konserinde Erhan 'ı sahneye davet edip "nasıl geçti habersiz o güzelim yıllarım" isimli eseri okutursun artık, en sevdiği parçadır
Mutlu yıllar dilerim Erhan dost
27 de çokmuş beee, bişeyler yapsan da ayağımız alışsa
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Konu iyice geyiğe sarmış , galiba Admin konusu kilitleten ilk forum olcaz ,neyse battı balık yan gider
yağcılık değil abi yaw , tamamen içimden gelen duygularımı yazdım satırlarımda
mod olup napcam , o zaman geyik yapamamki , rütbe gereği ağır takılmamız gerekecek ,onuda hiç yapamam
Mod olursam bu kıyağını unutmaycam
o zaman sıradaki doğumgünü topic'inide ben acarım ama bi garanti isterim , en azından şöyle bi yarım modluk özellikleri verseniz (mesela kilitli konuları açma )
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Nice mutlu yıllara patron!
god is busy ! can i help you!
kutlu olsun abi ne diyelim
Doğum gününüz kutlu olsun. Sağlıklı huzurlu nice iki teker üzerinde seneler dilerim.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
nice mutlu,saglikli ve gaz cevirdigin senelre....patronmz yhaaa
patron sen yaşlanmışsın yaa. uzaktan 22 gibi duruyodun
doum günün kutlu olsun diyip olayı çevirelimde soora site halkıyla helalleşmek zorunda kalmiyim
Bi ülkede "KÖPEKLER" istedi diye atlar ölmez...!!!
Drift Religion
doğum gününü kutlar daha nice senelere kazasız zevkli şürüşler dilerim
İlo 50cc-Jawa250-Jawalazer-Honda Strada200cc-Honda Titan-Mondial 110ft-Cbr600-Dr 800-Afrikatwin-Varedero-QM200GY-Honda İnnova-Cb125e-Mondial Prostreet
nice seneler patronum
Herkese tekrar iyi dilekleri için teşekkürler. Şu an itibariyle doğum günüm tedavülden kalktı.
İyi ki doğmuşum. Doğmasam nereden bilecektim böyle serseri motorcu dostlarımın olacağını
nice mutlu yıllara ERHAN ABİ.....
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
arkadaşım, doğum günün bitmiş sen kelebek olmuşsun bile ama :p
hepi börtdey tuu yooo erhanım
GKN MOTORS
mutlu nice yıllara patron
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)