Erhan abiyi bekledim ama gelmedi , neyse inşallah sabah kalktıgımda kendimi mod olarak görürüm . 1günlük bile olsa bana yeter
cümleten iyi geceler Türkiye
Erhan abiyi bekledim ama gelmedi , neyse inşallah sabah kalktıgımda kendimi mod olarak görürüm . 1günlük bile olsa bana yeter
cümleten iyi geceler Türkiye
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Demek yarın MT'de yeni bir dönem başlıyor. Smirnof Mod olmuş olarak uyanacağız...
Üç boyoz bir kola
sağlıklı seneler dilerim erhan...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
Mutlu yılllar abı dogum gunun kutlu olsun
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
doğum günün kutlu olsun Erhan,
Mt ile, bizlerle, sevdiklerinle, motosikletinle her biri öncekilerden daha mutlu onlarca doğum gününü kutlarız inşallah.
May The Force Be With You
nice yeni yaşlara olsun skull.iyiki doğdun
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Mutlu Yıllar Dilerim Erhan abim, sevdiklerinle beraber nice mutlu senelere inşallah...
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
erhan abi nice mutlu yıllara
:bestmt:
MMMUUTTTLLLUUUU YYYIILLLLLAAARRRRR
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
İyiki doğdun erhan.Nice senelere
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Medeni hâli bekar olarak geçireceğin son doğum günün kutlu olsun )))
Nice yıllara Erhan, allah sevdiklerinle mutlu, mesut, sıhhatli bir hayat nasip etsin..
İyiki doğdun..
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
Doğum günün kutlu olsun abi nice senelere...
Esir iken mümkün müdür ibadet,yatıp kalkıp Atatürk'e dua et..Senin gibi dürzülerin yüzünden,dininden de soğuyacak bu millet.İşgaldeki hali sakın unutma,Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.sen anandan yine çıkardın ama,baban kimdi bilemezdin .erefsiz.
dogum günün kutlu olsun nice mutlu ve sağlıklı seneler.
DRİFT RELİGİON
Patron Doğum günün kutlu olsun, Her daim sevdiklerinle beraber olman dileği ile adaş
ilk defa bu kadar erken MT ye giriş yapıyorum sırf doğum gününü kutlamak için kıymetini bil
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Skull' um Hunter' ım Erhan Kardeşim
İyiki doğdun, nice sağlık dolu, motosiklet dolu yıllar dilerim. Sevdiklerin Dostların eksik olmasın başından
denizcimuzaffer, denizcieylem, denizciforesight vee çok yakında amcasııı denizcibebiiiişşş
Poturdak
Doğum günün kutlu olsun Erhaannnnnnnnn, seni çok seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz....
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Dolu dolu yaşayacağın sağlıklı ve mutlu bir ömrün olsun.
[COLOR="Red"] Özgürlük ona bağımlı olunduğu sürece diğer bağımlılıklardan uzak tutandır[/COLOR]
[B] [COLOR="navy"]Bu dünyada çok güzel yaşanabilir, yeterki isteyelim![/COLOR][/B]
Nice senelere Erhan................
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
iiki doğdun erhan abiciğimnice mutlu huzurlu sağlıklı yıllara
Nice Mutlu Huzurlu Sağlıklı Yıllara Erhan
Hasan..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)