gene şeytanın bacağını kırdım(erken gelen doğum günü hediyesi)
Reklamlar
-
arkadaşlar bu sabah ybr125 imle aktaş tarafından bentderesi minibüs duraklarına gelirken,minibüs duraklarının olduğu ortadaki lambalardan önceki son sağ virajı her zamanki gibi sakin sakin dönerken virajın içinin aşırı parlak asvalt kısmında aniden arka tekerin kontrolü kayboldu.refleks olarak ayağımı yere vurdum.motorun kafası bir sağ bir sol yaptı.tam ahan da yeri öptük derken gazı hiç oynamamam sayesinde motor kendini topladı ve yoluma devam ettim.benim kullandığım lastikler michelin ve oldukça yumşak lastikler ,normalde çok daha keskin virajlarda daha fazla yattığım halde bu virajda düşüyordum,demekki motoru mümkün mertebe dik çevirmek gerekmiş,lastik mastik bizim yollarda hikaye...
bu bir gün erken gelen doğum günü hediyesi gibi geldi ve sizlerle paylaşmak istedim.
bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).
Reklamlar
-
hehhe
nice yıLLara + çok geçmiş oLsunLu zamanLar..
Sana bir şey oLmaması sana değil asLında tüm sevenLerine hediye oLmuş, bu yüzden bu hediyeyi sayma bence hayattan daha buyuk sürprizLer bekLemeLisin..
Kafa FLY
Görüntü FLU
Hayat FREE
-
geçmiş olsun bu yollarda virajmı 1 derece yatmadan dönmek gerek en iyi yolu dahi kayıyor tr nin istersen mıknatıslı lastik tak.....
-
-
Kazadan kurtulman dogum günü hediyen olabilir
-
Doğum günün kutlu olsun ve de çok geçmiş olsun.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
-
büyük geçmiş olsun,ucuz kurtulmuşsun..tr yollarına hiç güven olmayacağını herkesn bilmesi lazm,özellikle çok kullanılan yollar sabun gibi oluyor,
şimdiden doğum günün kutlu olsun
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
geçmiş olsun abi ucuz atlatmışsın , ayağını refleks olarak yere vurman toparlamış sanırım, yaz geldi asfalt erimesi yol yapımı vs lere çok daha dikkat
-
Doğum günün kutlu olsun, sen yeri öpmeden şans yanaklarından öpmüş.
[COLOR="Red"] Özgürlük ona bağımlı olunduğu sürece diğer bağımlılıklardan uzak tutandır[/COLOR]
[B] [COLOR="navy"]Bu dünyada çok güzel yaşanabilir, yeterki isteyelim![/COLOR][/B]
-
09 Temmuz 2008, 14:12
-
09 Temmuz 2008, 14:40
doğom gunun kutlu olsun kaza yapmamışın geçmiş olsun..
-
09 Temmuz 2008, 14:42
Geçmiş olsun. Ucuz atlatmışsınız.
Doğum gününüz şimdiden kutlu olsun. Nice iki teker üzerinde yıllar dilerim.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
-
09 Temmuz 2008, 17:51
bende başlığı ilk gödüğümde aha dedim motosiklet almış babası...
-
09 Temmuz 2008, 18:10
bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).
-
09 Temmuz 2008, 18:28
murat abi allah kurtarmış yaw buarada 2 mızın resımler aynı oldugu ıcın bazen yazıları karıştırıyom.murat abi şu mıchelın lastıklerı bıara verırsen bende vıraj denemesıne gıreyım
-
09 Temmuz 2008, 19:11
geçmiş olsun üzücü bir durum
-
10 Temmuz 2008, 10:53
10 temmuz
ahanda bu gün benim doğum günüm.dünden kutlayanlara teşekkürler.
-
10 Temmuz 2008, 11:27
Doğum günün kutlu olsun dostum..
Dün nazarlıkta yapmışsın..
Kazasız belasız nice senelere...
[B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]
-
10 Temmuz 2008, 12:13
doğum gününüz kutlu olsun !!
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
-
10 Temmuz 2008, 20:59
doğum günn kutlu olsun
abi neden fotolarınız aynıı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)