hayırlı olsun okan kardeş..
hayırlı olsun okan kardeş..
Now the world is gone. Im just one.
hayırlı olsun bende 5 temmuzdaki sınava girdim hiç eğliyetim yoktu ilk defa olucak a2 aldım inş. seneye b alıcaz yalnız sana bir sorum var...
-a2 ne kadara mal oldu sana trafik falan ne kadar tuttu?ben 200 ytl ye yazıldım ne kadar harcıyacam?
toplam a2+b ne kadar?harcı ve harcsız fiyatı?
ben toplamda kursa a2 artı b için 300 milyon para odedim kampanya vardı 35 saglık raporu 3 ytl sicil kaydı 35 harc parası sınav için sonra dosyamı aldım gittim karakola 190 ytl harc odedim a2 artı b için içerdede 35 kart ucreti odedim yarın gel al dediler
Hayırlı olsun
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
hocam gule gule kullanda hanı tatlı
Ayrılık vakti geldıgınde sessizce cekilir giderım yüzümü önüme düşürüpte
hayırlı olsun okancım kutlama ne zaman
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Hayırlı olsun kardeşim eee şimdi sıra geldi gezilere artık ehliyet olduguna gore gezilerde gormek dilegiyle seni...
Kurtlar Sofrasında Çakallara Yer Yok!!!
C'est moi!!!Je suis seul loup!!!
www.salihkalic.spaces.live.com
hayırLı oLsun :D LAkin adettendir ehLiyeti ALan kutLamaya götürür deRLer
bi ısLatıLması LAzımdır ehLiyetin :p
Şimdiye kadar her çevirme gördüğünde angeLina jolie görmüş gibi deli kaLbinin atışı acaba beni çevirirLer mi abi bi ceza yazsa gitti 500 Lira yahu rüşvet mi versem yok sığmaz bana yakışmaz ya aLmazsa off dELircem düşünceLerinin yerine, şimdi ne zaman çevirme görsen üstüne üstüne sürceksin ehhe çevirse de ehLiyet işe yarasa diye ...
Dip Not : bazı tecrübeLi yunusLar motorLarı ve sürüş dinamikLerini çok iyi tanıyor her an biri sana hayırLı oLsun yeni mi aLdın ehLiyeti derse yanLış anLama :D
Kafa FLY
Görüntü FLU
Hayat FREE
hayırlı olsun kardesım ıyı cevırılmeler :d
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Hayrını gör.... +25 kere olmadı +250 kere
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
dün caddebostanda kutladık...çekirdek + kola ile...ama adet yerini bulsun...
HAYIRLI OLSUN OKAN....
ALINTI
" aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah kadınım ben "
::offtp::___________[B] " POSETCHI "[/B]__________::offtp::
[B]Her Türlü Baskılı Poşet Yapılır...Fabrika Olunca... :P[/B]
hayırlı olsun darısı başımıza inşallah çevirirlerde gösterirsin tapu gibi ehliyeti
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)