Doğum günün kutlu olsun özer iyiki doğdun
Jeton şimdi düştü kusura bakma az önce yanımdaydın ama doğum gününü kutlamadım bile
Doğum günün kutlu olsun özer iyiki doğdun
Jeton şimdi düştü kusura bakma az önce yanımdaydın ama doğum gününü kutlamadım bile
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
Mutlu Yıllar Dilerim...
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
Doğum günün kutlu olsun. Nice senler sağlıklı,huzurlu yıllar dilerim.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
müziğinle kemanınla nice mutlu yıllara iyiki doğdun.... mutlu yıllar özer
farkimi farketmedin ya artik farketsende farketmez
Teşekkür Ederim Hepinize Şİmdi Geldim Eve 25 Dakika tuttu :D İnşallah Bundan Sonraki Yaşımda Ve Yaşlarımda DAha Güzel GÜnler Bekleyecek Hepimizi...
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
iyiki dogdun sevdiklerinle nice mutlu senelere by_star
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
mutlu,huzurlu,sağlıklı nice senelere
Doğum günün kutlu olsun özer abi
:bestmt:
nice yıllara aga.. keşke bi gezi düzenleseydik şerefine
Nice mutlu,sağlıklı yıllara....
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
Doğum günün kutlu olsun. Nice seneler sağlıklı,huzurlu yıllar dilerim.
nice mutlu ve sağlıklı yıllara özer
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
SAğol İbrahim Abi.. Sinan Ve Only King Nİckli Arkadaşm teşekkür Ederim Sizlere
Nice Sağlıklı ve Mutlu Yıllar Dilerim...
Özerim,kardeşim,arkadaşım,
Doğum günün kutlu olsun,dilerim 10.torununla bile kutlarsın.
Sağol Abim Teşekkür Ederim.. GErçekten Bu Yaşımda Çok iyi İnsanLar TAnıdım,Çok iyi Dostlar Kazandım... BunLardan Biride En Basında Sendin Bi Abi Kazandırdı Bana valla 23 Yasım İnşallah Yeni Yaşım Yeni Senelerim Daha Güzel Ve hayırlı Şeyler Getirir Basıma Ve Hepinizin Başına
özerim doğum günün kutlu olsun,sen olmasan trakya mt ne yaprdı bilmem artık heheheheheh
::tutkuy::
dogumgünün kutlu olsun özer nice senelere motor üstünde inşallah =)
her senen digerinden güzel geçsin
doğum günün kutlu olsun
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)