Doğum günün kutlu olsun abi
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
doğum gününüz kutlu olsun,nice mutlu senelere!
Drift Religion
güzel bir hayat yaşaman dileğimle doğum günün kutlu olsun
EKSOZUNLA NEYİ KANITLAMAYA ÇALIŞIYORSUN F_16 DEĞİLSİNKİ ::sefereee::sefereee::sefereee
nice mutlu yıllara yeni yaşınızda daha önceki yıllarda yapmak isteyip yapamadığınızherşeyi yapmanız temennisi ile her şey gönlünüzce olsun doğum gününüz kutlu mutlu olsun
iyi yaşlanmalar
dilek dilemeyi unutma pastayı üflerken ...
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
Yaaaaaa sevgilime bi topik bile açtırmadınız yahuu Bi durun bakalım di mi yo yoo yooo yemiyosunuz içmiyosunuz takiptesiniz bravoo
Aşşkkıımmm beniimmm nice mutlu senelere birlikte yaşlanmak dileğiyle Minik munuk dolu hayatımızda boy boy motorlarımız olur inşAllah Seni çoook seviyoruumm
Efendi efendiii bi daha olmasın hıı Efendiysen efendiliğini bil Düşündüğün için Emre ve kendi adıma da teşekkür ederim Çok kibarsın
yalnız emrenin vefa borcu olan bi site var,orayada açmışlar doğum günü topiği,emre girip bi teşekkür etmiyo millete bi slm vermiyo diye sitem ediyolar düğünümde konvoy istiyorum demiş ama dönüp bi slm bilem vermemiş ,acil on line olması gerekiyo ilgili alanda
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
İyki doğdun Emrecim....
Nice mutlu sağlık dolu başarılı 2 teker tepesinde seneler senin olsun...
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
nice senelere emce iyiki doğdun sevdiklerinle beraber nice yaşlara
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
nice mutlu ve birlikte yıllara
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Nice mutlu yıllara Emrecim, sevdiğin ve sevildiğin bir hayatı sürmen dileğiyle.
Hepinize Emre adına çok teşekkür ederim arkadaşlar
Doğum günün kutLu olsun kardeşim
İsocum teşekkür ederim topic için
İyi dilekleriniz için de çoook teşekkürler arkadaşlar, 2 teker üzerinde sevdiklerimizle nice doğum günleri kutlarız daha inşallah
Canım benim, birlikte yaşlanırken boy boy motorlarımızın olacağı koca bir ömür var önümüzde ve biz daha başındayız. Ben de seni çoook seviyorum.
doğum günün kutlu olsun
sevgilin ve sevdiklerinle uzuunn uzzunnn seneleri sağlıklı mutlu yaşayın inş.
sen kal aşk ben giderim buralardan
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)