Doğum gününüz kutlu olsun nice yıllara
[MT-BerkaY] - 2008 Ninja 250R - bikepics.com/members/croner_berkay
Vay cemal abi yaşlanıyozmu ne .. yok yok cemal abinin yaş gününe daha var beee
Şaka maka bir yana nice mutlu yıllara sağlıkla, sevgiyle, sevdiklerimizle
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
nice yıllara doğum gününüz kutlu olsun
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
nice mutlu yılar allah sevdiklerinizle beraber nice saglıklı yılar nasip etsin
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
Dğum günün kutlu olsun cemal abi , nice mutlu sağlıklı ve birlikte yıllar diliyorum
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
doğum günün kutlu olsun cemal abi
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Doğum günün kutlu olsun abicim. Sevdiklerinle birlikte daha nice doğum günlerine inşallah. Allah Uzun Ömürler Versin
Kurtların Olduğu Yerde...Çakallara Asla Yer Yoktur....
Allah nice uzun, saglıklı, hayırlı omurler nasip etsin guzel abicigim.
Ellerinizden operım....
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Cemal Abi meydanlarda yok ama
Dogum günün kutlu olsun
doğum günün kutlu olsun abiciğim
Çok sevdiğim ve saygı duyduğum, forumdaki tek hemşerim Cemal abim ;
sağlıklı mutlu nice yıllara yüzündeki gülümsemenin hiç eksilmemesi ve hayatta herşeyin gönlünce olması dileğiyle.
Saygılar.
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
sağolun dostlar..bu sayede eski dostlarıda görmek benim için güzel bir doğum günü hediyesi..başta mt yönetimi ve tüm dostlara teşekkür ederim sağolun varolun..hoşca kalın
2014 YAMAHA XVS 1300A MİDNİGT
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)