eeraktan (Erol Aktan) doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere
eeraktan (Erol Aktan) doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
doğum günün kutlu olsun usta bi yaş daha kartladın ama neyseevet emrahın dediği gibi sen olmasan biz naparız daha nice yıllara
ERol Usta/Abi Doğum Günün Kutlu Olsun Nice YIllara Abim Tekerlerimiz DÜz Bassın Hepi Bört Dey Tuu Yuu :D:D Trakya MT
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Doğum günün kutlu olsun arkadaşım
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Usta doğum günün kutlu olsun
Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her daim varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Bugün beni göremezsen de bil ki yanındayım! Doğumgünün kutlu olsun... İyi ki varsın varsın.. Birlikte daha nice yaşlara
iyiki dogdun usta nice mutlu senelere Allah sana daha bisürü motor tamir etmeyi nasip etsin inşallah
ya ama böle pastasız filanda dogum günü olmaz ki
çıraklarda durmuyo yanınızda zaten
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
doğum günün kutlu olsun hocam nice mutlu yıllara
[B][COLOR="Red"]GAZLA UÇABİLİRSİN AMA FRENLE KONAMAZSIN[/COLOR][/B]::144::
Usta böyle sessiz sedasız mı kutlayacaktık.Haberimiz olsa 5 kangal sucukla gelirdik Trakya MT olarak.)
doğum günün kutlu olsun hocam nice mutlu yıllara
[B][COLOR="Red"]GAZLA UÇABİLİRSİN AMA FRENLE KONAMAZSIN[/COLOR][/B]::144::
doğum günün kutLu oLsun eroL ustaaa
sağoLasIn doğduğun emrah gibi bi adama ustaLık öğretip bizede faydaLı kıLdığın için
diğer yandan emrah yok öLE topic açıp iyi doğdun yazmakLa geçiştirmek
yakacaksIn mangaLı,
aLacaksın biraLarI,
öyLe açacaksın topiği )
nikah yüzüqünü takmak için biLe ne jestLer yapıyor insanLAr
ustan ki kosskoca zanaat biLeziği takmış sana..
Kafa FLY
Görüntü FLU
Hayat FREE
yeni yaşın ve bundan sonraki hayatında herşeyin gönlünce olamsını diliyorum allah'tan abim....
merak etme bu motor sevdası oldukça ihtiyarlamazsın
nice motorlu ve güzel günlere diyorum...
hoşça ve dostça kalın inş...
basmayı değil durmayı düşünüyorsan eğer, anlaki gerçek motorcusun he bide her bindiğinde heyecanlanmıyorsan eğer eksik bişeyler var be dostum....
doğum günün kutlu olsun nice yıllara
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Dogum Günün kutlu olsun hocam ama kalfan bana bı turlu cakar taktırtırmıyo :(
[B][I][U]Dünyada bir çok insan var.
Kimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor...[/U][/I][/B]
nice mutlu yıllara herşey gönlünüzce olsun yeni yaşınızda
nice mutlu ve birlikte yıllara ustam .Pınarhisar'dan selamlar
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Doğum Gününüz Kutlu Olsun. Sevdiklerinizle birlikte daha nice doğum günlerine...
Kurtların Olduğu Yerde...Çakallara Asla Yer Yoktur....
doğum gününüz kutlu olsun erol bey,nice senelere
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
arkadaşlar çok teşekkür ederim doğum günümü ben bile unutmuştum.hatırlayıp kutladığınız için teşekkür ederim. bi yaş daha yaşlandım iyiki varsınız..... not:emrah artık şu dükkanı erken aç be kardeşim hep benden sonra geliyon
farkimi farketmedin ya artik farketsende farketmez
Açıyorum ya usta arda 2 - 3 gibi geliyorum ama olsun o kadarda
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)