Nice kandillere.Üç ayların başlangıcı bu gece, bu gece yapılan ibadet ve okunan her duanın kabul edileceğine inanılır.Allah tekrarına erdirsin.Teşekkürler Vasco tşk.Cerrahi.
Nice kandillere.Üç ayların başlangıcı bu gece, bu gece yapılan ibadet ve okunan her duanın kabul edileceğine inanılır.Allah tekrarına erdirsin.Teşekkürler Vasco tşk.Cerrahi.
Kandilimiz mübarek olsun.
bu gece, kaybettiğimiz kardeşlerimiz için de dua etmeyi unutmayalım.
Tüm İslam aleminin regaib kandilini kutlar ,hayırlara vesile olmasını yüce Rabbim'den niyaz ederim....
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
tüm islam alemini regaip kandili mübarek olsun.
Orgazma Dudak Büktürür
hayırlı kandiller dilerim yücerabbim sizleri korusun
Bir kandil gülü savur sevdiklerine, size onlardan gülücükler getirsin öyle içten öyle samimi ol ki göz yaşlarını bile tebessüme çevirsin. Kandiliniz mübarek olsun.
kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
Kardeşliğin daimi olduğu, sevgilerin birleştiği dostlukların hiç bitmediği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de sevgi dolu nice kandillere.
İbrahim16
Tüm Müslüman Aleminin Regaib Kandili'ni Kutlarım.
tüm MTnin ve tüm İslam Aleminin Regaib kandilini kutlarım. hayırlara vesile olmasını temenni ederim. Ayrıca dualarınızda bana da yer ayırırsanız sevinirim
Onur HAZIR
Allah Tüm Türk ve Müslüman aleminin kandil gününü hayırlara, bereketli günlere ve güzelliklere gebe olacak magfiretler nasip etsin.
dualarınız kabul gününüz aydınlık olsun.
İNSANOĞLUNUN İCAT ETTİĞİ EN GÜZEL ŞEY MOTORSİKLETTİR...........
Regaip Kandiliniz mübarek olsun. Allah dualarınızı kabul etsin
Herkesin kandili mübarek olsun Sevgili din kardeşlerim Dualarımız kabul olsun günahlarımız af olsun Ölmüşlerimize huzur versin bizleri de doğru yoldan ayırmasın Tanrım
kandiliniz mubarek olsun allah yapmış olduğunuz duaları kabul ve günahlarınızı affetsin
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
cümLEmizin kandiLi mübarek oLsun,
Bu gece ediLen dua kabuL oLunuyorsa duaLar edelim bu gece ki başka kardeşimiz
kayboLmasın aramIzdan..
Kafa FLY
Görüntü FLU
Hayat FREE
Cümlemizinnn
Kandiliniz mübarek olsun.
Hayırlara vesile olur inş.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
Kandilimiz mubarek olsun allah okunan tüm dualarımızı kabul etsin.
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Herkese Hayırlı kandiller arkadaşlar saygı duyarım
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)