ÇOK ÖNEMLİ...(dikkatli olun-sağ kalın)
Reklamlar
-
03 Temmuz 2008, 00:03
Bugün yine ikinci köprüde gördüm ss kullanan bir arkadaş. Arkasında kız arkadaşı mı kız kardeşi mi artık bilemicem, arkadaş koluna almış kaskı, artçıda hiç bir koruma yok (kask bile!). Makas ata ata tam gaz gidiyodu araçların arasından. Ne cesarettir, diyecek söz bulamıyorum. Yazık...
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
Reklamlar
-
03 Temmuz 2008, 00:07
araba kültürü olmayan bi ülkede motosiklet kültürü olmaz
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
03 Temmuz 2008, 02:34
satoyama adlı üyeden alıntı
araba kültürü olmayan bi ülkede motosiklet kültürü olmaz
Yerleştirmeliyiz artık, 31 yaşımdayım ailemin arabası dahil daha hiç bir arabanın sürücü koltuğuna oturmadım, ehliyetimde sadece A2 yazıyor. B sınıfı Ehliyet sınavlarında motosikletler için bilgiler de verilse sınavda sorulsun istiyorum. Hiç olmazsa geçen hafta en sağ şeridin tekerlek izinde giderken nerdeyse beni öldürmek üzere üstüme arabayı kıran ş...e de adammı öldüreceksin dikkatli olsana dediğimde niye yolu ortalamıyorsun hata sende dediğinde sana ehliyet veren şahsa da sisteme de .... Neyse sinirim bozuldu gene yakayım sigaramı aramı vereyim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler