bence en güzel renk arabadada olsun motorsiklettede olsun siyah ama bakımı zor onunda işte...
bence en güzel renk arabadada olsun motorsiklettede olsun siyah ama bakımı zor onunda işte...
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
güncel..................................
DRİFT RELİGİON
cok hoşuma gitti valla benim tercihim hep siyahtır araba ve motorda olgun ve sert hoşuma gidiyor..
güle güle kullan abicim kazasız belasız cezasız çok güzel motorun inşallah nazar değmez
kaparo ne kadar vermek gerekiyor bu model için
ayrıca yine düşük cc li makinalarda ki gibi kredilendirme olayını yapıyolar mı ?
yoksa ödemenin tamamı peşin mi yapılmak zorunda
mimarobada var 2 tane, biri turuncu-siyah diğeri full siyah.. Sahipleri burdanmı??
Tek kelıme ıle harıka sım sıyah cok yakısmıs gule gule kullan...
hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin allaha emanet olun
dotum kaskı nerden aldın ya bayıldım resmen
YA MAKINA SUPER ınsallah bende o ndan alacamm ya aslında ona sole guzel bı performans egzosu denesen sıyah.karbon fena olmaz
::winkwink[B]zeki çevik ve ahlaksızım beni böle seven manitanın hastasıyım::winkwink[/B]
teşekkürler sağolasın.............
ben 500 ytl verdim kapora ama ödemenin tamamını yapmadan getirmediler motoru ben ayrıca peşin aldım.
sağol teşekkürler.................
darısı başına.....................
kaskı kızıltoprak özen motordan aldım.
YOSHİMURA hoşuma gitti ama bakalım biraz zaman geçsin.
DRİFT RELİGİON
hayırlı olsun arkadaşım güle güle kullan aslında bende düşünüyorum almayı nekadar yaktıgını hesaplayabildinmi?malum benzin fiyatları aldı başını gidiyor.
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
arkadas bu hyo nun kopyası olmus ya nedir bunun piyasası
Life's Too Short , To Ride With Ugly Women
harbidende bende bir haftadır bu muhabbeti duyuyorum nedir ne değildir bi açıklama...
motor çok güzelmiş.. ama gece görünmüyo cok tehlikeli bence..
OO biliyor biliyor biliyorrrrrrrrrrrrrr:P:P:queen:
dostum motoruna ve kaskına aşık oldum aklımı çeldin ileriki zamanlarda ybrden daha yüksek bi modele geçişimde tercihim bu motordan yana olacak ama aklıma takılan kalitesi nasıl acaba sorun falan verirmi hyo mu daha kalitelidir bumu bilen birisi yanıtlayabilirmi
Life's Too Short , To Ride With Ugly Women
kardeşim güle güle kullan beraber teslim aldık zaten ama makineyi ama adet yerini bulsun
Drift Religion
fatih şubesi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)