Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

nıhayet ilk motorumu aldım skygo sg200gy-20

REKLAM ALANI

Motosikleti
    1996 model honda falcon 250 dominatör
    nihayet ilk motorumu aldım skygo sg200gy ikinci el 3 aylık 2007 model 2008 trafıge çıkışlı.aldığımda 1335 km de ıdı.8.5 lt lık deposu 24.5 liraya doluyor.bır depo ıle 218 km yol gıdıyor ama sadece dağlarda gezdım 5oo km yol yaptım.düz yolda gıtsem yakıtı farkedermı bılmıyorum.denemek lazım...km de 112.5 kuruş yakıyor yanii...şu anda cok memnunum.sorun yok.bu gün hondanın 185 lık krosuna bındım bana bısıklet kadar hafıf geldı.ama skygo bıraz daha agar yanı kılolu...fırsat buldukça gezıyorum.bır depoyu ıkı gezıde harcıyorum.kapıdağın tüm köylerını gezdım.ormanlara dağlara çıktım.çok keyıflı anlar yaşadım.motorla ormanlarda dağlarda gezmek zıplamak çok hoş oluyor.s..şimdilik bu kadar.ama ileride tekrar yazıcam....sorusu olan arkadaslar olursa cevaplandırırım.herkese iyi sürüşler diliyorum
    SEYFETTİN SARI-ORDU ÜNYE'Lİ---BALIKESİR ERDEK'TE YAŞIYOR---(TA3CT)-MOTORU SKYGO SG200GY....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    YBR 125
    Kazasız belasız iyi günlerde kullan.
    [COLOR="Red"] Özgürlük ona bağımlı olunduğu sürece diğer bağımlılıklardan uzak tutandır[/COLOR]

[B] [COLOR="navy"]Bu dünyada çok güzel yaşanabilir, yeterki isteyelim![/COLOR][/B]

kıllıtarkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ALMAYACAĞIM!!!!!!!
    hayırlı olsun foto nerde
    [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::

Hay.alper.est - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hayırların en güzelleri senin olsun fotoların en güzelide topiğin haydi...
    ''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HyosunG GT 250 İsim : AraL
    ilk motorumu aldım demişsin.
    sırada daha alcağın tonla motor var galiba
    bi de foto isteriz ...

vlad1462 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bişeyler
    hayırlı olsun,kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle

mhyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Alıntı gürcü52 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nihayet ilk motorumu aldım skygo sg200gy ikinci el 3 aylık 2007 model 2008 trafıge çıkışlı.aldığımda 1335 km de ıdı.8.5 lt lık deposu 24.5 liraya doluyor.bır depo ıle 218 km yol gıdıyor ama sadece dağlarda gezdım 5oo km yol yaptım.düz yolda gıtsem yakıtı farkedermı bılmıyorum.denemek lazım...km de 112.5 kuruş yakıyor yanii...şu anda cok memnunum.sorun yok.bu gün hondanın 185 lık krosuna bındım bana bısıklet kadar hafıf geldı.ama skygo bıraz daha agar yanı kılolu...fırsat buldukça gezıyorum.bır depoyu ıkı gezıde harcıyorum.kapıdağın tüm köylerını gezdım.ormanlara dağlara çıktım.çok keyıflı anlar yaşadım.motorla ormanlarda dağlarda gezmek zıplamak çok hoş oluyor.s..şimdilik bu kadar.ama ileride tekrar yazıcam....sorusu olan arkadaslar olursa cevaplandırırım.herkese iyi sürüşler diliyorum
    Sen benzini 2.88 den alıyorsun yani

Motosikleti
    Arkadaşlar çok Sağolun ıyı Dıleklerınıze Bılmukabele Edıyorum.

Foto Koymaya Calışıcam Becerebilirsem...

Sen benzini 2.88 den alıyorsun yani....DEMİŞ ARKADAŞIM....ŞEHIR İÇİNDE YOLDA KALDIM DEPO BİTSİN DE TAM FULLEDIKTEN SONRA KM AÇAYIM Da denıyeyim dıye...gittim petrol isyasyonuna depoyu fulledım 24.5oo aldılar..ben de hsabetmedım valla.ama şimdi hesabettım 30 lıra falan tutması gerekıyo...heralde yanlış aldılar hesabı....depo bildiğim kadarıyla 8.5 lt alıyor...pompacıya sorarım bir ara.acığın cıktımı dıye...cocuk tanıdık neyse....olan oldu

Alıntı HeadbaNgeR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ilk motorumu aldım demişsin.
    sırada daha alcağın tonla motor var galiba
    bi de foto isteriz ...
    bellimi olur arkadaşım ileri de bakarsın sıraya koyarız motorları...tabiikii parayı bulursakkkkkkkkkkkkk...
    SEYFETTİN SARI-ORDU ÜNYE'Lİ---BALIKESİR ERDEK'TE YAŞIYOR---(TA3CT)-MOTORU SKYGO SG200GY....

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı mhyen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sen benzini 2.88 den alıyorsun yani
    aynen bunda bır hata var bnım motorumda 200 cc sehır ıcı ne yaparsan yap 130 bının altına dusmuyor . hesaplama yanlısın var
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

Motosikleti
    yoq:(ama olujak. hıh
    hayırlı olsun forumdan öğrendim bunuda tekerin düz bassın

Motosikleti
    tekrar depoyu bitirip doldurduktan sonra bakıcaz bunaaa.ne kadar yakıyoor diyeeeeeeee...ama biraz fazla yakıyor gıbı geldı bana ama arkadaşlar ilk başlarda fazla yakar ama motor km yaptıkça yakıt azalır dıyolar bakcez görcez...neyse motora bınınce ne yakar ne yakmaz umurumda bıle deyıl.basıyorum gaza gezmeme bakıyorum...gelişmeleri yazarız buraya tekrar herkese iyi gezmeler.........

mhyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    En iyisi hemşehrimMotordan zaten zevk almak için biniyorsan yaktığına bakmayacaksın.Sadece senden eksik para almışlar ki benzin 2.88 gibi bir değere geliyor.Valla önemli bir konu.Herkes oradan almak ister bu fiyattan veriyorlarsa

Motosikleti
    He Valla Doğru Deyon Hemşerim Yakıtı önemli Deel Benım Içün...motora Bınen Adam Yakıtını Leyin Hesaplamıcak Artıkın...bastımı Gaza Keyfıne Bakıcak....bende Eyle Yapıyomoooooooooooommmmmmmmmmmmmmm. Herkeslere Selamlarrrrrrrrrrrrrrrrr

huceyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSX-R 1300
    Alıntı gürcü52 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    He Valla Doğru Deyon Hemşerim Yakıtı önemli Deel Benım Içün...motora Bınen Adam Yakıtını Leyin Hesaplamıcak Artıkın...bastımı Gaza Keyfıne Bakıcak....bende Eyle Yapıyomoooooooooooommmmmmmmmmmmmmm. Herkeslere Selamlarrrrrrrrrrrrrrrrr
    Orgazma Dudak Büktürür

beyazpapagan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hayırlı olsun.
    Bende de aynısından var. Lifan tarafından üretildiği için diğer çimlilerden farklı bir motor.

Sana tvsiyelerim olacak. Servislere güvenme ve tüm kontrollerini kendin yap. Özellikle saplama demirlerini ve vidalarının sıkılığını iyi kontrol et. BEn aldığımda sürekli servis bakımlı olan motorun ana saplama demirlerinden biri kopmuş ve bu şekilde sahibinin yollara çıkmasına göz yumulmuştu.

Biran önce jant tellerini sıkılaştırt kopan varsa değiştirt ve ayar yaptır.

Eksoz bağlantılarındaki kaynaklar pek iyi değil kontrol ettir.

Vidalarını da çok sıkma.

Şimdiye kadar 100c den 650cc ye kadar japon, koreli ve çinli pekçok motor kullandım ama bu motorun verdiği keyfi alamadım. Viraj kabiliyeti çok iyi ve 2,5-3 litreden fazla yakmıyor. Ayrıca oldukça da güçlü ve dayanıklı.

İyi seçim...

By Mükemmel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    Hayırlı uğurlu olsun.............
    ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI

--volkan-- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150
    hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin

espri kutusu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gsr600 gitti :'( er6n geldi :D
    hocam kasasız belasız vede güle güle kullan..(darısı başıma)
    yeni ufuklara yeni motorla devam... ;)

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    hayırlı olsun gürcü52 görünce aklıma geldi benim eskiden manita vardı ünyede onun da msni böleydi sen sandım az daha

hayırlı ugurlu olsun kardeşim darısı benım bası inşallah çok yakında

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)