nıhayet ilk motorumu aldım skygo sg200gy-20
Reklamlar
-
24 Temmuz 2008, 23:26
arkadaşlar cok sağolun.bu ilk motorum.deposu 7 lt alıyor.ortalama 135 kr yakıyor.motordan çok memnunum.motorda yeni olmama rağmen kısa zamanda alıştım ve kapıdağı defalarca dolaştım.dağ bayır vs cok kötü yerlere girip çıktım.harika vakit geçiriyorum.canavar gibi.beyazpapağan arkadaşımın dediği gibi çoğu bakımını kendim yapıyorum.bir çok şeyini öğrendım.erdek te yaşadığım için bazı ustalara mahkumuz ama ustalar arkadaşalarım olduğu için beceremediğim şeyleri onlara yaptırıyorum.onlarda benı fazla üzmüyolar.1 tane saplama vıdada gevşeme olmuştu sıktırdım.kontrol ettırdım.sorun yok.sadece sıbop ayarı yapıldı.bırde arka fren yağı cok azdı onu doldurttum.hava fıltresını kendım temızledım.tellerde sorun yok.motor yağı nasıl değişir onuda öğrendım.zamanı gelınce onuda yapıcam...zincirini temizleyıp kendım yağlıyorum.vs... buradaki motor ustaları arkadaşlarım olduğu için diyorumki onlara motora bir binin bakalım bir anormallık varmı kontrol edın ne yapılması gerekıyosa yapın dıyorum.onlar bır kac turdan sonra bana rapor verıyolar ben de ona gore hareket edıyorum.benı para almak için kandırnayın uşaklar yoksa çizerım dıyorum...sağolsunlar iyi çocuklar yanlışları olmaz....eksoz bağlantı demırı kaynak yerınden ayrılmıştı onu kaynattırdım...ahım şahım bır sorunla karşılaşmadım...cıok memnunum.kısa zamanda motorcu oldum çıktım vesselam...allah herkese nasip etsın.ben çın malı skuturlara bakarak tan ilk etapta fazla bır baklentım yoktu ama umduğumdan fazlasını buldum.çinli minli ama herifler yapmışlar yawwwwwwww.belki honda yamaha vs...nin kalitesını tutmayabilir ama bize yeterde yeterde artar bile yafffffff.bu çin malı kross motorlar diğer katagori çin motorlarına göre çok mukavemetli yapılmışlar...çin malı alacaksanız kross tiplerını alın derim ben şahsen...[bak bak hele motorcu olmuş ta tavsiye bile veriyor çömeze bak...diyenleri duyar gibiyim..] ben dağ bayır gezmesını seven bırı oldugum için bu krosstan başkasını hıc düşünmedım.düz yoldada gıdıyor netıcede.yani cooooookkkk memnunum cooooookkkkkkkk...herkese selam ve saygılarımı sunuyorum..kazasız sürüşler....
digi boy 26 kardeş ben bay ım senın manıtan olma ihtimalım dünyada sıfır...benımde 26 dan bırtane olmuştu ama cok eskıdendı.hahahhah
SEYFETTİN SARI-ORDU ÜNYE'Lİ---BALIKESİR ERDEK'TE YAŞIYOR---(TA3CT)-MOTORU SKYGO SG200GY....
Reklamlar
-
iyi günler ve keyifli sürüşler arkadaşlar bende skygo 200 almayı düşünüyorum tecrübeleriniz ve internet edresi ile ilgili bilgisi olan varsabilgilendirirseniz sevinirim.2007 model 1600 alıyorum fiyat nasıl sizce ve 1450 km. nedersiniz iyi bir motormu ilk cross motorum bilgi ve yardım lüyfen acill
sinankaracan
sağlık memuru/hatay
B rh(+)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)