Motorumu Almaya Gidiyorum
Reklamlar
-
28 Haziran 2008, 12:01
Arkadaşlar Büyük Motor Alacaktım 600 lük yada 1000 lik bir japon düşünüyordum fakat maddi durumlar el vermedi birde şimdilik bize göre değil dedim cünkü cok masraflı oluyor.
şimdi gidip bir yamaha rx 115 alacagım dün gece 12 gibi pazarlıgımızı yaptık baskı balatasının mili eyik oldugu için vitese zor geciyordu onu yaptırıp alayım dedim sahibine yaptır abi dedim o da tamam dedi şimdi motor yapılmış gidip alacagım
nede olsa rx 115 de bir japon bu motoru cok güzel acmışlar 160 rahat görüyor
[COLOR="Red"][B][B]:queen:Dudaktan Kalbe Giden Bir Yol Varsa Orada Bile Tek Teker:queen:[/B][/B][/COLOR]
Reklamlar
-
28 Haziran 2008, 12:06
Hayırlı olsun, aldığın zaman resimlerini de eklersin.
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
-
28 Haziran 2008, 12:19
hadi hayırlı olsun yer teyyaren.tekerin düz bassın güzel seçim
Orgazma Dudak Büktürür
-
28 Haziran 2008, 12:44
şimdiden hayırlı olsun.. tekerin düz bassın getirince fotograf isteriz..
-
28 Haziran 2008, 12:48
Dostum Rx motorlari iyi bilirim , King modelleri zaten deli motordur. Yanliz yazim tarzindan anladigim kadari ile fazla tecruben yok. O motor konusunda seni uyariyim. Iki zamanli oldugu icin o hizlara cikar hatta gaza asilir isen tek bile ceker , ama o motor durmaz. Berbat bir fren tertibati var. 160 gibi bir hizda durmaya ani durus yapmaya kalktiginda sonuc felaket olur. O yuzden gaza tempkinli bas. Kazasiz belasiz surusler
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
28 Haziran 2008, 13:54
Forumdan Uzaklaştırıldı
zeda3000 adlı üyeden alıntı
Dostum Rx motorlari iyi bilirim , King modelleri zaten deli motordur. Yanliz yazim tarzindan anladigim kadari ile fazla tecruben yok. O motor konusunda seni uyariyim. Iki zamanli oldugu icin o hizlara cikar hatta gaza asilir isen tek bile ceker , ama o motor durmaz. Berbat bir fren tertibati var. 160 gibi bir hizda durmaya ani durus yapmaya kalktiginda sonuc felaket olur. O yuzden gaza tempkinli bas. Kazasiz belasiz surusler
zeda arkadaşım süper bir uyarı
-
zeda3000 adlı üyeden alıntı
Abicim Uyarıların için tşkler onların farkındayım fakat rx kullandım daha önce ki secimim ondan rx oldu evet hakketten dedigin gibi motor durmasında biraz daha önceden durmaya calışıyoruz şimdi 3 rx oldum hava filtresini söktüm ben yoksa tat alamıyorum 2 ci viteste direk gaz ile tek teker yapıyor motor manyak bişi kac gündür gelemiyordum pcnin başına dügünler falan filan derken yeni düştüm bilgisayarın başına resimleri yarin atıcam abi
Tebrikler için tşkler
[COLOR="Red"][B][B]:queen:Dudaktan Kalbe Giden Bir Yol Varsa Orada Bile Tek Teker:queen:[/B][/B][/COLOR]
-
-
ExTReMa adlı üyeden alıntı
Bu kadar sallamayın ya bende de var rx115 nedense hiç 160 görmedim
Abartmayın arkadaşlar seri gidişi güzel fakat 160 yapmaz
150 belki..
Hava filtresini çıkarmışsın ama her sene sekman atarsın heralde motora
Bilader En Kısa Zamanda Video Ceker Korum Senin Motoru İyi Acılmamış O Zaman
-
01 Temmuz 2008, 02:38
TheSany adlı üyeden alıntı
Bilader En Kısa Zamanda Video Ceker Korum Senin Motoru İyi Acılmamış O Zaman
Ya bu açma dediğin nedir arkadaşım 7-8 yıldır tamircilik yapıyorum ama daha görmedim hiç 160 yapan rx115
Rodaj diyorsan kötü bir rodaj geçirsende 2 zamanlı motor yine aynı hızları yapar
Biraz sağır kalsada yapar..
Hatta sekmanlar biterken sürtünme az olacağı için daha çok devir çevirir ve daha hızlı gider.
Ama video çek bakalım neymiş bu rx115 acaba benim bildiğimden başka bişey mi?
yoksa bendeki rx115 değil mi
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
-
01 Temmuz 2008, 02:49
hayırlı olsun dostum iyi günlerde kazasız belasız kullanman dileklerimle
iki zamanlı makinaya dikkat iyi kaçar ama durmaz
-
01 Temmuz 2008, 03:09
hayırlısı olsun
uyarıları dikkate almakta fayda var
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
01 Temmuz 2008, 09:54
Hayırlı olsun, İyi günlerde kullanmak dileğiyle.
-
01 Temmuz 2008, 10:31
hayırlı olsun. Kazasız belasız...
-
01 Temmuz 2008, 10:33
Hayırlı olsun..kazasız belasız sürüşler..fakat biras yavaş atın 160 hayatta göremez..
-
02 Temmuz 2008, 03:27
izzet222 adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun..kazasız belasız sürüşler..fakat biras yavaş atın 160 hayatta göremez..
Belki 160 görür ya
Hemde çok rahat
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
-
02 Temmuz 2008, 04:38
Hayırlı uğurlu olsun. Rx115 160km hız görecekse derbi gpr125 lerle kafa kafaya gider. 135 desen şüphelenmem.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
-
02 Temmuz 2008, 05:29
160 yaklaşan videoları gördüm fakat modifiyeli olabilir ama zor ayrıca o motorla 160 yapan nasıl durur merak ediyorum
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
02 Temmuz 2008, 09:44
taş çatlasın 145 bile çok zor ama senin motorun saati bozuksa ona bişey diyemem,hayırlı olsun
Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......
-
02 Temmuz 2008, 10:00
barrokas adlı üyeden alıntı
taş çatlasın 145 bile çok zor ama senin motorun saati bozuksa ona bişey diyemem,hayırlı olsun
o ne piçim motor yei.... maxillo facial trauma?!?!? bu aslen bi hastalık.. GS500 ile ne alaka? noliyi? bizi mi uyutiyin
şurdan alıntı:Frequency of Trigeminal Nerve Injuries Following Third Molar Removal. Journal of Oral and Maxillofacial Surgery, Volume 63, Issue 6, Pages 732 - 735
R . Robert , P . Bacchetti , M . Pogrel
''...Children required shorter periods of intermaxillary fixation with no child requiring reapplication of fixation. Based on these comparisons, a protocol for the management of pediatric maxillofacial injuries has been developed....''
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)