Hadi hayırlısı kız
Bende bu gece bir dersten geçtiğimi öğrendim
Kaldı tek ders sınavı bakalım ne olcak
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
tek ders sinavini gecirmek icin yapıyolar. kolay soruyolar genelde. hocayla ters degilsen, bitti sayılır. ne zamana yapacam dedi? bunlar genelde keyfine gore yapıyo ya.. bizim okuldan bi tanesi demis ki: ''botox yaptırdım yuzume, tek dersi ancak yaz sonuna verebilirim''. pffff..... insanı psikolojik deli eder bunlar..
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
vay be ben ne zaman gorcem acaba cocugumun mezunıyetını
[B][I][U]Dünyada bir çok insan var.
Kimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor...[/U][/I][/B]
Anadolu lisesi okudum ingilizcem fena değildir.
Hatta şöyle diyim 1 yıl dil bölümünde okudum lise sonda eşit ağırlığa geçtim
Ama gel gelelim ünv. de ingilizceden kaldım
Neden dersen derslere girme gereği duymuyordum çünkü hazırlıkta gördüklerimdi hepsi
Bu yüzdende hoca birazcık taktı sanırım neyse eninde sonunda geçircek ama kayıt parasını hep alıcaklar atıcaklar ceplerine..
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
Üniversite hocalarının haklarını savunmak adına bu gece beni nöbetçi bıraktılar.
Tek ders sınavını bu sınava girmesi gereken öğrencilere yaparız. Söylediğin gibi kolay olur sorular. Hocanla yaşadığın iletişim kazalarının mezuniyet ortalamana etki ettiğini düşünüyorsan hakkını aramalısın. Sınav tarihlerinin belirleyicisi hocanın kendisi değildir. Ancak yaşanabilecek sağlık ( ya da estetik ) problemler sınav tarihini etkileyebilir. Son söylediğine de eski bir öğrenci olarak katılmamak elde değil
Bütün bunları sınava yeni giren adaylar için yazdım.
Şimdi senin için yazıyorum.....
TEBRİKLER
[B]Algı kıtlığı yaşıyorum! Lütfen bir kez olsun Türkçe derslerine giren öğretmenini onure et![/B]
Hayırlı olsun.
Da!!!!
Merak ettim.
Nerden mezun oldun?
Hani güzel bir bölümse oğluma isteyeceğim seni.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
hee.. ben de hazırlıkta kalmıştım. annem sinirlenmişti ben kalınca. o zaman ona:''Beni mi seviyorsun? Başarımı mı?'' diye sormuştum. bi de, ''Sen beni sevene kadar gecmeyecegim'' demiştim
benim hazırlıkta kalmamın sebebi olan rehavet de hep onlar yuzundendi valla. babam dedi ki mesela: ''Hah tamam, kazandın. Artık essegi baglasan bitirir okulu..''
Ben de rahat rahat bitirmeye karar verdim
yok, bizim okulda [Bogazici uni- coq'a da cevap ilk resmin ustunde] hocalar belirliyor. isterlerse tek ders sinavini mezuniyete yetistirmiyorlar. yaz okulunda acılan bir ders ise tek ders sinavi vermemeyi secebiliyorlar. ki, bunu yasayan 10'larca tanıdıgım oldu.
Teşekkürler tebrik için bu arada
cevap ilk resmin ustunde oğlun da 5-8 yasları arasında degilse n'olim
Tek ders sınav tarihleri dönem başlarında Fakülte Yönetim Kurulunda belirlenir. Burada alınan kararlar ve tarihler dönemsel farklılıklar gösterebilir. Yani belirlenen bu tarihler tek bir öğretim elemanının isteği doğrultusunda (keyfi) ve her yıl aynı çerçevede gerçekleşmeye bilir.
Neyse... Önemli olan artık seninde eğitim camiasında kürsü tarafına terfi etmiş olman.
Yeni hayatında başarılar dilerim.
[B]Algı kıtlığı yaşıyorum! Lütfen bir kez olsun Türkçe derslerine giren öğretmenini onure et![/B]
Oğlum 2,5 yaşında.
Ama çabuk büyüyo kerata gözümü korkuttu.
Ben fakülteyi sormadım.
Bölümü sordum.
Siz tüğğkllee nasıh diyohsunuz?
Ana bilim dali??
Yukarıda yazdıklarımı ciddiye alma.
En üste yazmışsın zaten.
Ben daha fazla içmeyeyim.
Yatayım ben.
Zaten uykum da geldi.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
tabiki bizim web sitemizde de tek ders sınav tarihleri bulunmakta. prosedürü ben de biliyorum, fakat pratikte bu prosedüre uyulmayabiliNiyor. benim okulumda da, bazı okutmanlar uymamayı tercih edebiliyorlar. bu donem 3 arkadasim bu sebeple mezun olamadi mesela. 3'ü de tek ders sinavi almaya hak kazanmislardi. Programlarini bitirmek icin gecer not almalari gereken tüm dersleri almis ve gecmislerdi, teki haric... fakat öğrenci her ne kadar hak kazanırsa kazansin, okutmanlar sınavı istedikleri zaman yapma lüksüne sahipler, boyle de oluyor...
herneyse
yasasin özgürlük
ilk resmin üstüne yazmıştım
matematik ogretmenligi lisansla birlestirilmis tezsiz yuksek lisans programı
inkilinsçesi:
Integrated BS & MS Program in Teaching Mathematics
Daha nasıl diyeyim ki, bilmiyem
Matematik öğretmenliği bölümü, fakat master programının yarısı entegre edilmis. Öööle arada bi bölüm işte
Mezun olmak güzel bir duydu, ama öğrenciliğin tadını çıkarmak için biraz daha uzayabilirmiydi acaba.
Neyse şimdi seni hayat mücadelesi bekliyor. Yeni hayatında başarılar dilerim.
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
Tebrikler o zaman..
İlk fotoğrafta baktım bulamadım, bunu o çekmiştir diye yoktur diye düşündüm..
Sonraki fotoğraflar da "cezo anneanne oldu" temalı bir çalışmanın parçası olmuş adeta
O nasıl saç, o nasıl kıyafet öyle, "tiz kendin oluna.."
Neyse ki, son foto ikna etti beni mezun olduğuna
Hayatta başarılar...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Bende geçen sene Boğaziçi Bigisayar Mühendisliğinden büyük bi hevesle mezun olmuştum ama sevinç işe başlayana kadar sürdü Öğrencilikte istediğin zaman dersten kaç,dersi sabote et, derste geyik yap, çimlerde uyu, tavla at, motosikletle güney meydanın ortasına kadar gidip özgürlüğün tadını çıkar vs.vs.vs. Şu an çalışıyorum sabah 8 akşam 5 uğraş babam uğraş zor iş şu çalışmak yaşasın tembetl öğrencilik
Haaa unutmadan tebrikler okuldaş
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
tebrikler cezoooo kutlarım
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Tebrikler.Allah yolunu açık etsin.Yüksek lisansı da kazanman sevindirici.Allah zihin açıklığı versin.
2008.CBR.125-2006.CBR.600F-Arkası seneye...
tebrikler başarılarının devamını dilerim cezo kurbann
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
oooo cezo hayırlı uğrurlu olsun, aynı sevinci bende yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum tüm ömrün boyunca böyle başarılı olursun inşAllah
Tebrikler.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)