Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

(acil) kaza yaptım: kim haklı? üstüme kapı açıldı

REKLAM ALANI
    CİHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 fazer ve ybr 125
    kaza anında isterse istanbul anayolu kapansın gene çekmeyeceksin aracı veya motosikleti her ne olursa olsun,yoksa iş başa kalıyor
    arkadaşım sana da geçmiş olsun en kısa zaman da hallersin umarım.
    98 Beygir.....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    denden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio x9 Evo 250
    valla haklisiniz da maca 10 dakika kalmisti ben zaten minibusole obur adamin maci kacirdigina yaniyordum

EA-Bolu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GSXR-1000
    dostum sen haklısın. taksi yanlış yere park etmiş. ve gelen araç olduğu halde kapısını açıp sana zarar vermiş. budurumda taksici arkadaş ağır para cezası öder. sana ve trafiğe verdiği zarardan cezai işlem yapılır. kask önemli deil taksanda takmasanda önemli olan olayın cereyan ediş şekli. senin motoru polislerin görüp kenara çektirdiğini sonra araç olay yerinden hareket ettirilmiş diyerek tutanak tutmadıklarını savcılığa suç duyurusunda bulunarak hakkını ara. eğer şahit varsa polisler disiplin cezası alır. senin masraflarınıda karşı taraf öder. ama gelgörki sana imzalatıkları kağıt nedir. bu muhtemelen uzlaşma sözleşmesidir. senin olaydan davacı olmadığını kabul edici bi evraktır. taksici polisleri tanıyodur. onlarla aralarında halletmişlerdir sanırım. bu durumda zorunlu imzalattılar bende olayın verdiği panik ile bilincim yerinde değilken imzaladım diye olaya itiraz edebilirmisin onu bi avukata sor.şahit bulursan olay biter. böle adamlar yüzünden ortalık texasa döndü. suçlu kim olursa olsun cezasını çeksin ki yarın ertesi gün aynı olay bizimde başımıza gelmesin.bana biraz uğraşırsan hakkını geri alırsın gibi geliyor. sana allah kolaylık versin.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)