Eee ben eksik kalırmıyım.
Reklamlar
-
26 Haziran 2008, 10:14
Arkadaşlar, motorumu alalı 2 hafta oldu daha 150km deyim. Fotoğraf makinesi ayarlıyamadığım için başlık açmayı bekletiyordum. Başlığı açmadan ilk kazamı yaptım nasip düneymiş. Taksimden Beşiktaşa dönen ışıklardan sola dönerken bir aklı evvelin tam geçerken önüme kırmasıyla çarpmamak için tam dolmabahçe önünde motosikletimi yatırdım. Sol sinyalim kırıldı ve sol grenajda çizikler var bende ve artımda bir problem yok Allaha şükür, Tam koruma giyinmenin önemi birkez daha anlaşılmış oldu. Gayet sakindim hemen yolun sağına geçip kaldırımda 10 dakika mola verdik.
Ee banada ders oldu bundan 1500-2000km geçmeden de artçı alırsam iki olsun.
Saygılar.
Reklamlar
-
26 Haziran 2008, 12:05
istanbulccc adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar, motorumu alalı 2 hafta oldu daha 150km deyim. Fotoğraf makinesi ayarlıyamadığım için başlık açmayı bekletiyordum. Başlığı açmadan ilk kazamı yaptım nasip düneymiş. Taksimden Beşiktaşa dönen ışıklardan sola dönerken bir aklı evvelin tam geçerken önüme kırmasıyla çarpmamak için tam dolmabahçe önünde motosikletimi yatırdım. Sol sinyalim kırıldı ve sol grenajda çizikler var bende ve artımda bir problem yok Allaha şükür, Tam koruma giyinmenin önemi birkez daha anlaşılmış oldu. Gayet sakindim hemen yolun sağına geçip kaldırımda 10 dakika mola verdik.
Ee banada ders oldu bundan 1500-2000km geçmeden de artçı alırsam iki olsun.
Saygılar.
gecmis olsun bence motorlarda bi sorun var , saka bir yana motor cok iyi sadece okuz kamyonlar vb turu etkenler, birde 2000km kuralını ben ilk aldıgımda koydum kendime, seninde edinmen iyi olmus
[MT-BerkaY] - 2008 Ninja 250R - bikepics.com/members/croner_berkay
-
26 Haziran 2008, 12:11
ne oluyor size 250ciler :( kendinize dikkat edin biraz ikinizde kaza yapmışsınız korkutmayın bizi. geçmiş olsun ikinizede.
-
26 Haziran 2008, 12:20
-
26 Haziran 2008, 12:22
cok gecmıs olsun ınsallah kazasız belasız bundan sonra
-
26 Haziran 2008, 12:37
Bismillah Noluyosunuz yaw, dikkat edin arkadaşlar. Geçmiş olsun...
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
26 Haziran 2008, 13:17
Ninjalara nazar değdi anlaşılan. Geçmiş olsun. Çok şükür ikinizde de bir problem yokmuş.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
-
26 Haziran 2008, 13:19
Super Moderator
çok büyük geçmiş olsun
kawacılara nazar değiyo aman dikkat edin
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
-
26 Haziran 2008, 13:27
kazalar neden kaynaklandı bilmiyorum ama ninjalarda yol tutuşunun sıfır olduğunu defalarca duymuştum aman dikkat edin arkadaşlar
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
-
26 Haziran 2008, 13:42
playboy_77 adlı üyeden alıntı
kazalar neden kaynaklandı bilmiyorum ama ninjalarda yol tutuşunun sıfır olduğunu defalarca duymuştum aman dikkat edin arkadaşlar
yol tutusu sorunu değildi , öküz kamyon ve dar viraj sorunu daha çok
[MT-BerkaY] - 2008 Ninja 250R - bikepics.com/members/croner_berkay
-
26 Haziran 2008, 13:54
büyük geçmiş olsun, korumaların faydalarını bir daha görmüş olduk.
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
-
26 Haziran 2008, 14:02
ninja jı arkdaşlar.üzmein bizleri.nazar değdiği kanısındayım.lütfen biiraz daha dikkat dicem ama kimlerin dikkat etmediğini ve sizlerin dikkatli olduğunuzdan adım kadar eminim
Orgazma Dudak Büktürür
-
26 Haziran 2008, 14:25
geçmiş olsun.. dikkatli sürün biraz daha yavv o zaman sitede topu topu kaç ninja cımız varki
-
26 Haziran 2008, 14:33
ustalık girmiş. geçmiş olsun. şaka bir yana kaza motorda oluyor.ALLAH saglık versin, ama düşmemiş motorcu vardır birgün herkes düşer.
-
26 Haziran 2008, 15:09
Gecmiş olsun allah daha beterinden korusun.
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
-
29 Haziran 2008, 12:05
Sağolun arkadaşlar, Fiyatlarıda aldım sol grenaj komple 464€, sol sinyal 25ytl. Sanırım bir süre daha böyle binip macun çektirip ve boya yaptıracağım çünkü çizikler fazla derin değil, nedendir bilmiyorum ama artık daha rahat sürüyorum.
-
29 Haziran 2008, 17:49
istanbulccc adlı üyeden alıntı
Sağolun arkadaşlar, Fiyatlarıda aldım sol grenaj komple 464€, sol sinyal 25ytl. Sanırım bir süre daha böyle binip macun çektirip ve boya yaptıracağım çünkü çizikler fazla derin değil, nedendir bilmiyorum ama artık daha rahat sürüyorum.
bende zamanında ufak bi kaza geçirmiştim ve o kaza benim motorda dönüm noktam oldu...kazadan sonra çok daha iyi kullanmaya başlıyorsun...hiç kaza yapmadan önce kaza yaparsam nasıl düşerim bu motor nasıl devrilir falan diye kafanda soru işaretleri oluyor...kazandan sonra en azından bazı şeylerin farkına varıyorsun ve rahatlıyorsun...tabi büyük kaza olursa pek rahatlayamayabilirsin
-
29 Haziran 2008, 18:41
Geçmiş olsun
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
29 Haziran 2008, 18:49
Ninjalar dikkat edin abi
Geçmiş olsun diyorum Allah beterinden saklısın...
-
29 Haziran 2008, 19:15
Aman dikkat, gecmis olsun...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)