Her ölüm içimde feryattır benim,
Dilim tutulur kalır.Diyebilmirem.
Öyle bir ellerim yok olur benim,
Gözümün yaşını silebilmirem....
Her ölüm içimde feryattır benim,
Dilim tutulur kalır.Diyebilmirem.
Öyle bir ellerim yok olur benim,
Gözümün yaşını silebilmirem....
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).
önce Ankara MT dostlarının sonrada tüm motosiklet camiamızın başı sağolsun
okudum tüm topiği ve çok üzüldüm arkadaşlar
sürat bir gencecik arkadaşımızı daha aramızdan aldı kalbinin temizliği yüzüne yansımış bir arkadaşımızı daha yitirdik allah geride kalanlarına ve ailesine sevdiklerine sabırlar versin
umarım bu kaybettiğimiz son arkadaşımız olur
lütfen çok dikkat edin yola çıkınca ve hep aklınızda sevdikleriniz ve geride bırakacaklarınız olsun belki elciği ona göre çeviririz hepimiz
çok üzgünüm allah günahlarını affetsin arkadaşımızın
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
allah rahmet eylesin allah taksiratını affetsin allah geride kalnlara sabır versin mekanı cennet olsun
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
allah rahmet eylesin ...
geride kalanlara sabır dilerim..
Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...
Şimdi motosiklet il gruplarına baktım.Emrahın naaşı Ordu Perşembe de kaldırılacak.Ordu MT yok.Civar illere baktım en yakın Trabzon ve Samsun MT ler var.Motosikletçi dayanışmasını göstermek ve son yolculuğunda yanında olmak isteyen motorcu dostlar varsa lütfen yardımlarını esirgemesinler.
allah rahmet eylesin .
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Ben de arkadaşımızı 3 haftadır görmüyordum ve motosikletini değiştirdiğini dahi bilmiyordum. Yoğun iş temposundan sonra bu hafta Çarşamba günü toplantıda onu da görmeyi umuyordum, ama maalesef sabah aldığım bir telefonla yıkıldım. İlk önce neler olduğunu anlayamadım, gerçek olmasın istedim. Tekrar tekrar (maalesef) gerçekti.
Allah rahmet eylesin. Seni çok kısa bir süre tanıdık ama hiç unutmayacağız.
arkadaşlar habertürk de bi kaza haberi izledim.bi taksi ile motosiklet çarpışmış.motosiklet sürücüsü hayatını kaybetmiş.motosikletli sürücünün ismi yamlış hatırlamıyosam emrah oduncu idi.emrah abinin soy ismi neydi biliyomusunz.o ise araçla çarpışmış.kendi kendine düşmemiş
Emrah'ın soyadı Özbütün. İzlediğin haberdeki kaza İstanbul'da olmuş olabilir mi? Sabah radyoda duymuştum.
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
bugra (morveötesi) kardeş dogru söyllüyosun en son buluşmamızda bana yüksek cc motor alacagını söyledi bende biraz tecrübe lazım kardeş demiştim.alacagını söyleyince bende dikkat etmesi gerektigini söyledim.. çeşkee çeşke sözlerim bi engel saglasaydı
murat abi olacagın önüne gecilmez ama biraz büyük cc konusunda dikkat etmesi konusunda uyarsaydınız aslında uyarmışsınızdır yinede
ANKARA MT
hım anladım.demekki bugün 2 motorcu emrah ebimizi kaybettik.
Allah sabırlar versın,yakınlarına ve bızlere sabır.
Son derece üzücü bir durum..Allah Emrah'a rahmet eylesin ve geride kalanlarına da sabır versin..
Build A Fire A Thousand Miles Away To Light My Long Way Home
I Ride A Comet My Trail Is Long To Stay Silence Is A Heavy Stone
Ah be çocuk... Başımız sağolsun.
[COLOR="Red"] Özgürlük ona bağımlı olunduğu sürece diğer bağımlılıklardan uzak tutandır[/COLOR]
[B] [COLOR="navy"]Bu dünyada çok güzel yaşanabilir, yeterki isteyelim![/COLOR][/B]
Allah rahmet eylesin.
Yakınlarına sabırlar diliyorum.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
allahu teala mekanını cennet onun ıcın edılen duaları kabul eylesın.cümlemızın en yakınındakılerın, ailesının,butun motorcu kardeslerımızın başı saolsun.taksiratını affetsin mevlam.günahlarını bagıslasın mevlam.kabrıne gunesler dogsun kardesımızın.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)