detaylar ilk mesajda güncellenmiştir.
Ailesi arkadaşımızı Ordu-Perşembe ilçesindeki köyünde defnetmek üzere yola çıktı.
detaylar ilk mesajda güncellenmiştir.
Ailesi arkadaşımızı Ordu-Perşembe ilçesindeki köyünde defnetmek üzere yola çıktı.
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Başımız sağolsun allah rahmet eylesin allah yakınlarına sabır versin. Duyunac çok kötü oldum bi anda :(
Allah rahmet eylesin.
Allah geride kalanlara sabır v ersin...
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
İşin içinde alkol yok arkadaşlar. Jandarmanın telefon ettiği arkadaşıma öyle söylenmiş, ancak raporlar temiz.
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Onur kaza raporunu gördünmü? kaza nasıl olmuş? nerede yapmış kazayı? sıkıştırdılarmı acaba? Halen inanasım gelmiyor yaa Allah kimseye böyle acılar yaşatmasın çok zor.Ailesi kim bilir nasıldır şimdi.Allah sabır versin.
gencecik bir insan daha gitmiş, başımız sağolsun. korumaları tam mıymış?
motosiklete bin oğlum çünkü motosiklet hayattır!
Gezilerde gördüğüm kadarı ile kaskı,montu,dizlikleri hep vardı.
ekanı cennet olsun kardeşimizin
kalanlarına sabır dilemekden başka bişeyin elden gelmemesi çok kötü
aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.geride kalanlara sabır eylesin.zor bir durum gercekten gencecik yaşta hıc yakışmamış ölüm:(
ve gereksız yorum yapanlarıda kınıyorum burdan
Allah rahmet eylesin, günahlarını affetsin. Cok genç, cok üzücü...
herşeyin başı sağlık
1.arkadaşımız adına kullanmak isteyenlere avatar yaptım:
http://i297.photobucket.com/albums/m...1969/emrah.jpg
2.kaza raporunu değil ancak son muayene ve defin raporunu okudum.tabii ki okurken moralim çok çok kötüydü bazı ayrıntıları atladım.
-uyluk kemiğinde kalça birşelim yerinde ve kalça kemiklerinde(tıbbi literaturde pelvis) muhtelif sayılarda kırıktan bahsediyordu.
-kesin ölüm nedeninde kafa travması ve yukardaki kırıklar sayılıydı.ancak kask olduğundan kafadaki travmanın ölümcül olduğunu düşünmemekle beraber arkadaşımızın çok ciddi bir kaza geçirdiği ortadaydı.
-raporda kaza oluş şekli ve yeri yazmıyordu,çünki bu rapor ölümü müteakip hastahanenin tutmuş olduğu müdehaleleri anlatan ve kesin ölüm raporu idi.
-raporda ayrıca hastanın hatshaneye kendi kendine aradığı 112 ve hastahaneye nakil olduğunda bilincin açık olduğunu ifade eden bir rapordu.
lütfen eksik ve yanlış bilgim olduysa beni af edin,bu raporu okurken de hatta bunları sizlerle paylaşırken bile hiç iyi değilim.
bunları ortalıkta yalan yanlış bilgi dolaşmaması adına sağlıkçı olarak sizlerle paylaşmak istedim.
tekrar başımız sağ olsun diyorum.
bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).
allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin .. çok üzücü bir olay ..
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Arkadaşlar hastaneye gidip gelmiş biri olarak, şu halde tüm yazılanları okuyamadım ama ortada bir tartışma olduğu belli
Ben de alkollüymüş diye duyduğumda bir yanım çok kızdı bir yanım yok oldu gitti sanki Emrahla. Onu ara bunu ara derken grubun yanına gittiğimde bacaklarım hala titriyordu. Gençti, güler yüzlüydü, ağır başlıydı, cesurdu. Yine cesur davrandı, yola yalnız çıktı.
Virajı alamadı kaza yaptı, yine cesur davrandı, ambulansı kendisi aradı. 3 kez kalp masajına tepki verdi. 4.de yenik düştü.
Duyduğum öğrendiğim bunlar. Ağladım ettim ama işte son ama son söylenecek şey, BAŞIMIZ SAĞOLSUN
Eğer dün Ankarada olsaydı geç de olsa düğüne gelecekti, gelemedi, dün düğün ve doğum derken sevindik, bugün de buuuu.
Ailesine telefon numarası verilirken Emrah arkadaşımızın numarasını yazmayı düşündüler, isim benzerliği diye vazgeçtiler.
O viraja girerken,bu kadar düşünceli arkadaşlarını, abilerini, ablalarını, beni, anneni, babanı hiç düşünmedin mi
Saat 2 de dersim olduğu için mecburen iş yerime döndüm. Şimdi dersten çıktım, dışarıdan motosiklet sesi geliyor.
Aklımda Emrah ve yola YBR ile çıksaydı acaba kurtarır mıydı düşüncesi. Kurtarırdı belki, bizi de böyle üzmezdi.
Ama hepsi temenni de kaldı, artık yoksun işte, yaklaşık 3 - 4 aydır tanışıyoruz, seni özleyeceğiz Emrah,
dualarımız seninle
Yüklenmiş fotoğrafların arasında sırasıyla bulabildiğim birkaç fotoğraf ......
Benim de senden alacağım fotoğraflar vardı, unuttun mu Emrah
Aslında yazmak istediğim çok şey var ama ancak bu kadar toparlayabildim arkadaşlar ...... Sürc-i lisan ettiysem af ola
Allah rahmet eylesin. ailesinin ve tüm sevenlerinin başı sağ olsun. mekanı cennet olsun.
bugun herkesın emrah arkadaşımızın resmını avatarına koymasını ıstıorum umarım yazdıklarımızı goruodur umarım keşke keşke bugra ve emrenın sozunu dınleyıp buyuk cc lı motora gecmeseydım dıorsundur ama kaderinde varsa ölüm herkes tatacak birgun öbür dunyada ınsallah butun gunahların affedılır senın gibi yaşıtlarımın erken gitmesı benıde cok uzuor.keşke senın ıcın yapabılcegımız son bırsey daha olsaydı
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Ailesine sabır diliyorum
Allah Rahmet Eylesin Mekanı Cennet Ol(s)un
Bugünden beri başlığı ara ara takip ediyorum. Rahmetliyi tanımazdım ne görmüşlüğüm ne de herhangi bir konuda konuşmuşluğum vardı. Tabi bunların hiçbiri gencecik bir insanın ölümüne duyduğum üzüntüyü azaltmadı.
Kendisinin Ordu-Perşembeli olduğunu duyunca üzüntüm kat kat arttı. Hemşerimin mekanı Cennet olur umarım..
Bu arada İstanbuldan Orduya cenazeye gidecek olan varsa yanında artcı götürmeyi düşünürse bana ulaşsın lütfen.
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
Allah ailesine ve tüm sevenlerine sabır versin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)