Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
6. sayfa BirinciBirinci ... 45678 ... SonuncuSonuncu

Emrah (Pararescue) Arkadaşımızı Kaybettik

REKLAM ALANI
    aynur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    125ZN
    Arkadaşı tanımıyordum ama çok üzüldüm. Allah ailesine ve sevdiklerine sabır versin. Mekanı cennet olsun.

Umarım burdan da bir ders çıkarabiliriz.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Luxor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2007 Honda CBF150
    Allah Rahmet Eylesin,
    Mekanı cennet olur inşallah...
    Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...

efendy_iso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1_8
    arkadaşımız Alkollü Değilmiş,baştaki Mesajda Yalnış Bilgilendirme Söz Konusu
    [I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]

CBF150 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 BMW R 1200 GS Adventure
    Alıntı efendy_iso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşımız Alkollü Değilmiş,baştaki Mesajda Yalnış Bilgilendirme Söz Konusu
    Birazda sen devam et ben yoruldum artık.Sinirlerim yıprandı,bozuldu.Sen yoruluncada başka bir arkadaşa devredersin.Çünki bu topic kilitlenene kadar devam edeceğine inanıyorum.

Motosikleti
    R1_8
    Birisi şu baştaki mesajı editlese,gereksiz tartışmalarda son bulsa harika olacak...

Forumdan Uzaklaştırıldı ozaktasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HondaCB900F,HondaCBR125,Kymco Süper8,Sym Xs125
    Arkadaş Alkollüü Değilmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş...hem Alkollü Olsa Bu Insana Merhamet Edip Allah Rahmet Eylesin Denmeyecekmi...arkadaşlar şu Alkolu Yazmayın Artık Allah Aşkına Yeter..

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Alıntı ozaktasi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaş Alkollüü Değilmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş...hem Alkollü Olsa Bu Insana Merhamet Edip Allah Rahmet Eylesin Denmeyecekmi...arkadaşlar şu Alkolu Yazmayın Artık Allah Aşkına Yeter..
    Valla ben de buna takıldım...

Başı açıkmış yazık, yok abi yok başı kapalıymış ha iyi öyleyse mekanı cennet olsun allah rahmet eylesin...

Kaza yapıp ölmekten değilde öldükten sonra arkamdan bu şekilde yorum yapabilecek kişilere cevap verememekten korkuyorum.
    ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::

Motosikleti
    R1_8
    muratcığım canım kardeşim,konu alkol değil yani alkolün dini boyutu değil,alkol olmaz kask olur kask olmaz trafikte gösteri olur,konumuz buu,baş örtüsüne kadar götürdün yaa,daha ne diyeyim sanaa..

korkut 250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Fazer..Ve birde Yavrusu
    ALLAH rahmet eylesin ailesine sabırlar versin inşallah mekanı cennet olur.
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

yucika - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R26 "56 model
    Allah (cc) rahmet eylesin. Yakınlarının ve sevenlerinin başı sağolsun.

Motosikleti
    Alıntı aYe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla ben de buna takıldım...

Başı açıkmış yazık, yok abi yok başı kapalıymış ha iyi öyleyse mekanı cennet olsun allah rahmet eylesin...

Kaza yapıp ölmekten değilde öldükten sonra arkamdan bu şekilde yorum yapabilecek kişilere cevap verememekten korkuyorum.
    Herkes gibi sende yazılanları tam okumadan yorum yaptın.Başı açık veya kapalı konusuyla bunun ilgisi alakası yok.Emrah Alkolü öldü diye bazı arkadaşlar ben acımadım,ben acımam,vs. laflar ettiler.Emrah o lafları hak etmiyor ben de onu anlatmaya çalışıyorum bu millete.

kalidor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ailesini düşünüyorum da çok fena yıkılmışlardır Allah rahmet eylesin...

Motosikleti
    2006 fazer a
    allah rahmet eylesin çok üzücü bi olay

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Alıntı CBF150 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkes gibi sende yazılanları tam okumadan yorum yaptın.Başı açık veya kapalı konusuyla bunun ilgisi alakası yok.Emrah Alkolü öldü diye bazı arkadaşlar ben acımadım,ben acımam,vs. laflar ettiler.Emrah o lafları hak etmiyor ben de onu anlatmaya çalışıyorum bu millete.
    Yok gayet iyi okudum, yanlış anladığım bir şey yok.

Alkollüymüş durumunda "çok yazık" şeklinde olan mesajın, alkolsüzmüş durumunda "alkolsüzmüş öyleyse allah rahmet eylesin" şeklinde yazılması yanlış değilde.

Ben bunu diyen kişi kaza yapıp hayatını kaybeden başı açık kullanıcılara "çok yazık" kapalı olanlara "kapalıymış allah rahmet eylesin" der diye düşününcemi yanlış?

Bir arkadaşımız gencecik yaşta hayatını kaybetmiş, birisi bastıra bastıra acımam acımam naraları atacak, öbürü gelcek cennete mi cehenneme mi gideceğini belirleyecek bende okuyup geçicem öyle mi?

Kusura bakmayın bu derece duyarsız değilim.

Bu gereksiz yazıların bir an önce başlık altından silineceğini umuyorum.
    ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::

enderkaptan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco like 125
    Çok üzüldüm, hepimizin başı sağolsun; yakınlarına, sevenlerine ve ben dahil bütün motosiklet ailesine sabır diliyorum. Şu alkol meselesine dair bazı arkadaşlarımızın kastı aşan, yakışıksız ve yersiz yorumlarının ben de silinmesini rica ediyorum.

Motosikleti
    Sevgili Eyong moderatör online sen gözüküyorsun.Senden ricam Emrah kardeşimizin daha fazla kemiklerini sızlatmadan şu topici lütfen kilitle ve tartışmalar son bulsun.Olaya siyasi yaklaşımlar var,Provakatörler devreye girdi lütfen kilitle artık.

Motosikleti
    R1_8
    Konu saçma sapan bi şekilde ilerlemeye devam ediyo,az önce olayın dini boyutunda değiliz dedik,keşke dilim dönsede bide ingilizce yazabilsem,ne kadar seviyoruz,konuları çarptırmayı ,ne kadar seviyoruz iki ucu poklu deyneğin ,her iki ucunuda bi şekilde başörtüsü ile bağdaştırmayı,nedir bu kafamızdaki çarpıtma heyecanı,( rahmetli ile ilgili değil ) biz burada akşama kadar kafa patlatıyosak ,kaskınızı takın ,alkollü binmeyinn,bırakın alkolü aynaya baktığınızda yüzünüz gülmüyosa yine binmeyin ,diyerekten bi yerlerimizi yırtıyorsak ve bunu hiçe sayarak halaa gidip bi yerlerde yapılması gerekenin tam tersini yapıyorsa ,bunun sonucunda geleceklere katlanır ,babam olsa gözümden bi damla yaş gelmezzz,babam olsa ardından rahmet dilemem,herkes kurallara göre yaşamayı öğrenecek...

VaScO1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı CBF150 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar Onur(Prometheus) aradı şuan Gazi hastanesindelermiş.Cenaze işlemleri ile ilgileniyorlarmış.Adli tıp raporunda "Alkolsüz" olduğu belirtilmiş.Yüksek süratten dolayı gögsünü bariyerlere çarpmış.Onur forma bilgi vermemi söyledi aktarıyorum.Emrah kardeşimiz "Alkolsüzmüş"

. .
    Drift Religion, iZMiR ŞußeSi

Motosikleti
    Vasco tam ekran yazsanda bilbord yaptırsan da bu millete laf geçiremezsin.Sabahtan beri uğraşıyorum.Yemin ederim kafam çatlıyor yaaa.

Motosikleti
    Yamaha YZF 1000 Thunderace - Asyamotor AS200 GY-2
    Öncelikle Ankara MT'nin ve sonrasında tüm motosiklet camiasının başı sağolsun. Yüce Rabbim ailesine sabırlar ihsan eylesin. Pırıl pırıl bir gençti. Heyecan doluydu. Ordumuza henüz teşrif etmiş havacı astsubaylarımızdandı. Centilmenliği, hareketlerine yansıyan disiplinli sempatisi ile daha ilk tanıştığımız gün gönlümde yer etmişti. Sevgili Pro beni toplantılara gel diye sıkıştırmıştı ve katıldığım ilk toplantıda önce Sevgili Gürcel'i sonrada onu tanımıştım. Siyah YBR'si ile gelmişti ve efendi tavırları ile çabucak kaynaşmıştık. Bir sonraki hafta arkadaşlarınıda getirmişti. Motoru kaydırıp düşürdüğü için çok takılmıştı yakinen tanıyan arkadaşlarımız. Depoyu boyatacağım derken demek ki motoru değiştirmiş. Keşke biraz daha pişseydi YBR ile ama özgüveni tam bir arkadaştı ve kesinlikle öyle motora binince o kaliteli kişiliğini kaybedecek bir insan değildi. Eninde sonunda disiplin ile yetiştirilmiş bir vatan evladıydı. Ne şartlar altında ya da ne gibi etmenlerden dolayı kaza yaptı bilinmez ama kesinlikle camiamızın yüz akı olacak kadar kişilikli ve sevecen bir arkadaşımızı kaybettik. Son 2 toplantıya gelemedim ama keşke gitseymişim. Rahmetliyle sohbetimiz eksik kaldı. Ona "Enduro montuyla commuter sürülmez git kendine bir enduro al da monta verdiğin para boşa gitmesin." diyecektim. O aklımdan geçenleri okumuş çoktan oysaki. Felsefe yapacak ne zaman ne de ortam. Ben rahmetli Emrah kardeşimizin hepimizin yapabileceği bir hatadan veya tecrübenin bile kurtarmayacağı bir dış etmenin etkisiyle böyle bir kaza yaptığını düşünüyorum. Neyi değiştirir bilmiyorum ama içim yandı gerçekten. Sadece geride bırakacaklarmız ne kadar değerli düşünelim her motora binişimizde. Tedbirden gerisi tevekkül ve alnımıza yazılan kader. Daha 4 gün önce akşam vakti halamın oğlu öldü kazada. 26 yaşında 2 yıllık evli ve 6 aylık bir kız çocuğu sahibiydi. Kaldırımda servis beklerken bir sarhoş arabası ile ezip paramparça etti bedenini. Oysa ben onu çocukluğunda ne kadar çok avutmuş, salıncağa bindirmiş, sırtımda taşımıştım. Aynı acıyı tekrar hissettim. İnanın ki genç ölümü kat be kat ağır. Allah taksiratını affetsin ve sevenlerine Hz. Eyyüp sabrı ihsan etsin. Tekrardan başımız sağolsun.
    Motorum Çinli Ama Ben Çinli Değilim.....:wiinkk:

6. sayfa BirinciBirinci ... 45678 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)