Allah rahmet eylesin... Mekanı cennet olsun..
Allah rahmet eylesin... Mekanı cennet olsun..
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
allah rahmet eylesin dahada gencecikmiş ya.aallah kimsenin basına kaza bela vermesin
Allah rahmet eylesin tüm mt üyelerinin başı saolsun:
:rendeer:Eskişehir Enduro:rendeer:
Bir insandan söz ediyoruz hem de gencecik bir insandan...Hayatının baharında bi cahillik etmiş...Hatasız kul olmaz hepimiz dönem dönem hata yapmışızdır..Belki de hala yapıyoruz...Ben de alkollü motora binmeye karşıyım...Kendisi için hiç üzülmemiş olabilirsiniz ama acımız bu kadar tazeyken yazdıklarınıza biraz daha dikkat ederseniz sevinirim...
[COLOR="Blue"]Gemiler limanlarda güvendedir ama limanlar için yapılmamışlardır...[/COLOR]:cat:
başımız sağolsun Allah yakınlarına ve sevenlerine sabır versin
alkolle motoru birleştirmek büyük hata.. motor tek başlarına ciddi tehlike zaten bide alkolle birleşince sonuç şaşırtıcı değil
canınızın sizin için hiç önemi olmıyabilir. ama birileri sizin canınızı önemsiyo sizi önemsiyenleri üzmeye ne hakkınız varki
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Allah rahmet eylesin ..Çok üzücü yakınlarını kahredici bir olay..Çok dikkat etmek lazım..
yazık olmuş...
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Allah rahmet eylesin, ailesine sabır versin
Neden gercek düşüncemi söyledim diye mi dikkat edeyim! Daha 1 ay olmadı bi arkadas İzmir'de kaza yapmıştı,yüksek süratle Altınyol'da bi otomobile arkadan carpmıştı,o zaman da aynı seyleri yazdım.Bazı insanlar hep kendilerini düşünüyor.Uygunsuz yerlerde yüksek sürat,alkol,korumasız motosiklet kullanma; bunları yapıp ölen kişi için Ü-ZÜL-MEM!Tek üzüldüğüm geride bıraktıkları.
Korka korka açar oldum artık siteyi.Gene üzücü bir olayla karşılaştım.Allah rahmet eylesin.Dinimizde ölünün arkasından konuşmak yakışık almaz.Kendini kaybederek yorum yapan arkadaşlara sitem ediyorum buradan.Abuk yorumlarınızı kendinize saklayın ve hiçbirşey için büyük konuşmayın.Bugün ona yarın size bize.
Allah ailesine sabırlar versin.
Metin ÖZKUL
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...
allah rahmet eylesin geride kalanlarada sabr ihsan eylesin
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
Motosikletle dışarıdayken alkol almak ne büyük bir düşüncesizliktir..
Bu güzelim keyfi bile bile ip cambazlığına çevirmekten başka bişey değil..
Çok üzücü bi durum..
Çok yazık olmuş..
Allah rahmet eylesin ve sevenlerine sabır versin..
[B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]
Bazı şeyleri konuşmaya konuşmaya ölümler devam ediyor,herkes ahhh-vahhh ediyor ama gercegi biri söyleyince triplere giriliyor.Neyse böyle devam edin,burda motosiklete yeni sevdalanan gençlerin kulagına küpe olacak seyler yazacagınıza!
daha gencecikti ya
anatolya da yanımda oturuyordu....
Allah rahmet eylesin... bişey de yazılmıyor ya.
murat abi, onur, dibimdeydi çocuk ya kafayı yiycem şimdi.
"kick start my heart"
Aynen arkadasım,sizinle ugraşamam gereksiz yere.
Sevgili Karaburun kardeşim.Milletin evine ateş düşmüş.Sen kız istemeye gidelim diyorsun.Gerek yok.Söylediklerinde belki haklısın.Belki yapılmamış olması gereken şeyler yapılmış ama biz şu an neden böyle yapmışı değil taziyelerimizi bildiriyoruz.Başlık altında bu tarz yorumlar yaparak tepki çekiyorsun.Hoş gözükmüyor.Üzülme ama lütfen belirtme.Aç bir başlık yeni motorcu arkadaşlara ders ver ama lütfen bunun için bu başlığı kullanma.
Metin ÖZKUL
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...
Arkadaşlar Onur(Prometheus) aradı şuan Gazi hastanesindelermiş.Cenaze işlemleri ile ilgileniyorlarmış.Adli tıp raporunda "Alkolsüz" olduğu belirtilmiş.Yüksek süratten dolayı gögsünü bariyerlere çarpmış.Onur forma bilgi vermemi söyledi aktarıyorum.Emrah kardeşimiz "Alkolsüzmüş"
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)