Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin,
dün akşamda moralsiz yattım,sabah kalkınca aldığım habere bak
allah rahmet eylesin
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
ALLAH Rahmet eylesin Geride kalanlara Sabır versin...
ONCE CAN GUVENLIGI!!!
allah rahmet eylesi geride kalanlarına rabbim sabır versin
Topragı bol olsun Yakınlarına sabır dilerim
allah rahmet eylesin gerçekten üzüldüm dikkat etmek gerekir alkollu iken motosiklet kullnamamak gerekir sonuçta iki teker 4 tekerde kurtulma şansın daha fazla
Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin Sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin Uçmayı seviyorsan düsmeyi de bileceksin Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayati seyredersin
Başımız sağolsun ! Her gün bir öLüm ne olcak böyle :(
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Ailesine sabırlar dilerim.
Bir arkadaş yazmış, "bundan sonra artık bir şey yazmak boşuna" diye ama esas şimdi yazmak lazım çünkü bizim insanlarımız acı bir olay olmadan durumun önemini kavrayamıyor. Geride kalanların alkollü şekilde motosiklete binmemesi lazım. Bu olay onlara ders olur ama sanmıyorum. İlk başta etkilenen 30-40 kişi olur ancak yine insanlarımızın sahip olduğu toplumsal unutkanlık sebebiyle en sonda belki sadece 2-3 kişi kalacaktır ama bu da bir kazanç. Kazaların öncesinde yapılan konuşmalar hemen hemen hiç kimseyi etkilemezken sonrasında yapılan konuşmalar ise ancak 30000 kişide 2-3 kişide etkili olabiliyor. Çok yazık. Konuşmaya ve uyarmaya devam!
Allah rahmet eylesın,cok uzuldum,arkadas GATA ya gelmemıs
[COLOR="Black"]hayatta [/COLOR][COLOR="White"]tek [COLOR="Black"][COLOR="Red"]aşk [/COLOR][/COLOR][COLOR="Black"]beşikt[/COLOR][/COLOR][COLOR="red"]aşk[/COLOR]:bounce:.................:flower:06 B 1903 :flower: [COLOR="Red"][COLOR="Black"]ç[COLOR="Red"]A[/COLOR]rşı [/COLOR][/COLOR]heryerde
allah rahmet eylesin pro, uşak taki ybr li arkadaş dimi.
Yüksek cc' li motor almama kararım devam ediyor...Başsağlığı dilerim...
Kaan AK
::offtp::___________[B] " POSETCHI "[/B]__________::offtp::
[B]Her Türlü Baskılı Poşet Yapılır...Fabrika Olunca... :P[/B]
Valla kendi düşen için ben de ağlamam,içkili motosiklete binersen olacagı bu! Kendisi için hiç üzülmedim,geride bıraktıklarına Allah sabır versin.Hep yazıyorum;bu gibi kişiler yüzünden motosiklet camiası toplumun gözünde kötü algılanıyor.
bir şey yazmak yada söylemek istemiyorum artık.
Allah rahmet eylesin.ailesine ve tüm mtye başsaglıgı sabır diliyorum.ben inanamıyorum bu olaya tek diyecegim dünya ne boş lütfen dikkat arkadaşlar
ANKARA MT
Allah rahmet eylesin , yakınlarına sabır versin...
Mekanın cennet olsun Emrah
uff daha gencecik ya.Allah rahmet eylesin.kafamız dalgınken bile binmenin sakıncalı olduğu motosiklete bide alkollü binmek tamamen intahar.allah yakınlarına ve mt ailesine sabırlar versin.
Çok çok üzüldüm... Ne diyeceğimi bilmiyorum... Tanıyordum kendisini... Allah rahmet eylesin...
[COLOR="Blue"]Gemiler limanlarda güvendedir ama limanlar için yapılmamışlardır...[/COLOR]:cat:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)