Allah rahmet eylesin Ailesi sabır versin... Arkadaşlar lütfen daha dikketli olalım...
Allah rahmet eylesin Ailesi sabır versin... Arkadaşlar lütfen daha dikketli olalım...
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
Ahlah rahmet eylesin yakınlarının başı sağolsun
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
Kaç gündür elim varmıyor birşeyler yazmaya ama sürekli karşımda topik hayattan ve ölümden kaçılmıyor bugün varız yarın yokuz herşey biz insanlar için .. Mekanı cennet olsun Allah rahmet eylesin..
allah rahmet eylesin aılesıne sabır versın gerıde kalan tum arkadaslar lutfen dıkkatlı olun
allah rahmet eylesin... geride kalanlara sabır.... :(
Allah Rahmet Eylesın Aılesıne Sabır Versın Tum Motorcu Arkadaslarım Lutfen Dıkkatlı Olun Boyle Haberler Cok Uzuyor Benı
sayın vonalı bana bir özel mesaj atmışsınız fakat forum ayarlarınızda mesaj alma kapalı cevap yazamıyorum.ayar değiştirebilirseniz cevap yazabilirim.
bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).
www.birliknet.com/logo.png
Değerli Arkadaşımız ve Yöneticimiz Emrah Özbütün´e Allahtan rahmet ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. İnsanın içinden olmamalıydı diyesi geliyor fakat ecel ve kaderin bir türlü önüne geçilemiyor.
Üzüntümüz sizlerin olduğu kadar çoktur ve şaşkınlığımız hala üzerimizdedir. Ailesine ulaşabilmemiz için irtibat nosu gönderirseniz,taziyemizi iletmemize katkıda bulunmuş olursunuz.
Hepimizin başısağolsun.
BİRLİKNET YÖNETİMİ
.................................................. .........................tamam konu değiştirildi
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
ya arkadaşlar başka başlıklar açıpta tartışın bari , arkadaşımızın arkasından hiç olmuyor
alkollü değil olsa bile tartışma yeri bu başlık değil, lütfen...
Arkadaşlar Cok Acı Bir Şey Gecen Sene Arkadaşımı Kaybettim Beraberdik İnanın Cok Acı Bir Şey. Allah Rahmet Eylesin En Başta Ailesine Sonrada Arkadaşlarına Allah Sabır Versin
[COLOR="Red"][B][B]:queen:Dudaktan Kalbe Giden Bir Yol Varsa Orada Bile Tek Teker:queen:[/B][/B][/COLOR]
kardeşimize ALLAH rahmet eylesin, sahiplerine sabır diliyorum.
cümleten başımız sağolsun
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Allah'tan rahmet,
Geride kalanlara sabır,
Motosiklet.Net ailesine başsağlığı diliyorum.
Ecel gün bittiğinde; O gün için pek çok sebebler buluruz, ama arkasındakini gerçeği o an için göremeyiz. Aslında kişinin dünyadaki Vadesi yetmişdir. ve Rabbı çağırmıştır. Allah taksiratını affetsin. Huzur içinde yatsın, mekanı cennet olsun.
[B][COLOR="Purple"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin, karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][/B]
allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun
allah yakınlarına sabır versin.
allahım rahmet eylesin
2 Tekerlekli Huzur..
bu kadar zaman sonra ne yazacağımı bilemeden, düğün sabahı aldığımız bu üzücü haber ile hala kahroluyoruz. Bu kazanın sonunda hep çok seveceğim motosiklete binme, model yükseltme ve motosikletli olma konularında hep farklı farklı düşünüyorum.. Çok üzülüyorum. Kaza gecesi düğünümüz vardı ve MT ankara üyesi birsürü arkadaşımı bu mutlu günümüzde yanımızda bulduk. Emrah yanımızda yoktu.. Sabah haberi aldığımda ilk önce düğüne gelirken kaza yaptığını düşünüp daha bir kötü hissettim kendimi.. Sabah hastanede cansız yatan bedenini hep beraber morg dolabına yerleştirirkenki olay hiç gözümün önünden gitmiyor. Neye kime kızsam boş. Buna kader demekten başka hiçbirşey diyemiyorum. Emrahcığımın bu sonsuz yolculuğunda ailesine sabır, MT ailesine sabır, ve kendisine allahtan rahmet diliyorum. Nur içinde yat kardeşim...
arkadaşı tanımam ama çok üzüldüm. allah rahmet eylesin.allah geride kalanlarına yardım etsin sabır versin.
Allah Tüm Sevenlerine Sabır Versin Tüm Motorcu Ailesinden Uzak Olsun Arkadaşlar Aman Dikkat özellikle Böyle Yerler Yaş Gibi Gözüküyor Sonradan Ya Mazot Yada Yağ çıkıyor Dikkat Başımız Sağolsun
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)