hayırlı olsun kaza görmeyesin.makina acayip yırtıcı duruyor, sen akıllı binersin umarım.aman dikkat gereksiz yerlerde gaza asılma
hayırlı olsun kaza görmeyesin.makina acayip yırtıcı duruyor, sen akıllı binersin umarım.aman dikkat gereksiz yerlerde gaza asılma
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız bol km'ler. Suzukiyi satma sebebi olarak motosikletin sana göre hızlı ve büyük olduğunu söylemiştin. Bunun'da ondan yana kalır bir tarafı yok....
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
gökhan cım ne kadar sevindim bilemezsin harika bir kişiliği insanlığı olan çok değerli bir kardeşimsim .
yalovadan bizlere ulaşan hatırnaz bir kardeşim olarak sana sağlıkla sıhhatle sana yakışan babacanlılıkla yeni motosikletine binmeni ve bu bilinç içinde tehlikeden uzak durarak makinanı sürmeni onun seni sürmesine izin vermemeni diler sevgiyle yanaklarından öperim hayırlı uğurlu olsun...
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
way kardeşim benim bi müsait waktinde hayırlarız inş. ama sen geç çıkıyon işden ben o saatde uyumuş oluyom haftasonu inş.
Ya bu işden bende bişi anlamadım 600rr alcam die çıktım yola gsxr1000 bi baktım altımda yaw kurtulam
dedim takasa gittim bi baktım kawas zx10 ilginç .....
Ogün abim çok sağol marmok biraz günleri ters ve uzak kalıyo ama yalovada motofest de görüşmek üzre tekrar tüm ii dileklerin için tşk.ederim.
hayırlı ugurlu olsun
abi motorun süper cok hoşuma gitti
allah kaza bela vermesin
Hayırlı olsun kardeş. Allah kazalardan belalardan korusun,tekerin düz bassın...
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
bu makinayı her haliyele çok seviyorum.. inanılmaz deli bir alet.. çoştumu çoşuyor.. ama tek bir kusuru var oda fren!!
müsait bir hafta sonu bi inceleriz şu yırtıcı makineyi
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
vay anam vay vay vay allah nazardan saklasın kardeş tek kelimeyle müthişş
[B][COLOR="Red"] [ BU ALANA REKLAM ALINIR ][/COLOR][/B] ::tutkuy::
zx10 un hasta olduğum zx1000c1 kasası.çok güzel çok dehşet bi makina.hayırlı olsun.kazasız belasız inşallah.
Drift Religion
Hayırlı olsun.1000lik makina şehiriçinde zor olmazmı?
lezzet gider,mesuliyet kalır...
wawwww allah kaza bela vermesin inş.sürekli keyfile bin
2 Tekerlekli Huzur..
artık sana bir lastik yakmak düşer hadi hayırlıı abim
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)