Merhaba arkadaşlar,
Dün 18 haziran 2008 öğlen 01:00 sularında göztepe'den karşı yakaya geçerken her zaman ki yoğun trafik sebebiyle emniyet şeridinden gitmekteydim.Sürdüğüm motor Honda cbr600f idi.Otomobillerin seyir durumu dur kalk vaziyetindeyken köprüye yaklaşık 1 km kala(altunizade giriş ve çıkışını geçmiştim),beyaz bir ford fiesta ani bir hamleyle emniyet şeridine çıkış yaptı. Ben son refleksle sağa kaçmama rağmen,araca sürterek ve aynasına sol kolumu çarparak durabildim.Arkadan gelen motorcu arkadaş durumu aynen izleyip durmuş ve yanıma geldi.Ben depo ve pantolonuma akan kanlarımı gördüm.Sol elim ve ayağım fena şekilde ezildi.Sol kolum 7-8 cm yarıldı.Durumu gören motorcu kardeşim bana çarpana biraz çıkıştı''sen ne yaptın adamı öldürüyordun''şeklinde.O sırada polis geldi.Hayatım yaptığım ilk kazam olduğu için ben polise ne yapılması gerektiğini sordum.Bana ambulans ister misin dedi.Dedim bilmiyorum heralde gerek yok...Neyse çarpan adama beni hastaneye götürmesini söyledim.Polisler siz aranızda anlaşırsınız dedi ve bu yeni formlardan verdiler.Memorial okmeydanı hastanesine götürmelerini istedim,çünkü kardeşim perpadaydı.
Hastaneye geldik,elimin serçe parmağı ve ayağımın baş parmagı kırılmış.(MÜZİSYEN OLDUĞUM İÇİN DURUMUMU ANLAYIN)O sırada aynası kırılan otomobil sürücüsü formu dolduruyormuş.Gelip ben sedyedeyken bana şöyle böyle yazarmısın dedi...Ben olanı yazdım ve formu verdim.Bunun akabinde adam orayı terk etmiş.Doktorlar polise bildirmişler ve adli polis geldi.Adamın hastaneyi terk etmesinin suç olduğunu söylediler.Adam geri çağırıldı.Geri döndüğünde hastane masraflarının yarısını ödemesini istedim(iyi niyetli olmayıp hepsini istemek lazımmış),Adam ne dese beğenirsiniz,BENİM BİR HATAM YOK SEN GELDİN BANA ÇARPTIN...HATA BENDE İNSANLIK EDİP SENİ HASTANEYE GETİRDİM dedi.Ben şok oldum ve polislere şikayetçi olduğumu belirttim.Mahkemelik olduk.Umarım köprünün o bölümünde kamera vardır ve durum ispatlanır veya keşke o anda arkada görgü şahitleri varken yaralamalı kaza raporu isteseymişim.Yani arkadaşlar böyle bir durum olduğu zaman mutlaka yaralamalı kaza raporu isteyin hatta ambulans bile isteyin.hİÇ karşınızdakinin anlaşırız falan laflarına bakmayın.Ben o anda şok olmuştum ve bu 10 yıldır ilk kazam olduğu için bilemedim....
Oh ne ala adam üstüme kırsın beni yaralasın ve tereyağından kıl çeker gibi sıyrılıp gitsin.
Ben yaklaşık olarak her gün motorsikletimle boğaziçi köprüsünden işime gidip gelen ve 10 yıla yakındır yaz kış motorsiklet süren , nacizane kendi çapımda ustalaşmış bir sürücüyüm ve bugüne kadar en ufak bir kazam olmadı.Bizim gibi sürüceleri bile harcıyor böyle bilinçsiz araç sürücüleri,geçenlerde ölen doktor kardeşim...gibi..neyse bu yazıyı hem örnek olsun hemde görgü tanıklarından biri belki görürde mahkemede bana yardımcı olabilir umuduyla yazdım.
Kazasız günler dileklerimle