Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Emniyet şeridinde kaza

REKLAM ALANI

Alıntı muratoygur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir müsübet bin nasihattan iyidir derler ya doğruymuş. Ben ve yüzlerce arkadaşım bu yazıları okusun okusunki başımıza böyle bir olay gelince şaşkın olup zarar görmeyelim. Evet Emniyet Şeridi Yasak ama bizi zorla ite kaka sokanların hiçmi suçu yok . Geçmiş olsun arkadaşım, Umarım tez zamanda müzisyen hayatına devam edersin. Keşke toplanıp tafiği kitleyerek pretesto edelim, yazık bunca yanan yüreğe :( :(
    Teşekkür ederim dostum ve sana katılıyorum.Zaten başıma gelenleri anlatmamın nedeni bu,dilerim kimsenin başına kaza bela gelmez ama olurda başınıza yaralanmalı kaza gelirse hemen orada yaralanmalı kaza tutanağı tutturmak gerekiyor,çünkü bunu yaptırmazsanız ne sağlık sigortanız masrafları ödüyor,ne haklılığınızı yada haksızlığınızı ifade edebilirsiniz ve benim gibi mahkemelik olursunuz.

Emniyet şeridinden gitmenin cezasını ödemeye razıyım.Ayrıca bende otomobil sürüyorum,buraya yazılanlara göre yolda giderken aniden emniyet şeridine kırıp motorcu katledersem ve fenalık geldi,kalbim sıkıştı dersem işin içinden sıyrılabilirim demekki.Mantıklı mı bu şimdi?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    korkut 250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Fazer..Ve birde Yavrusu
    Alıntı 74strat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim dostum ve sana katılıyorum.Zaten başıma gelenleri anlatmamın nedeni bu,dilerim kimsenin başına kaza bela gelmez ama olurda başınıza yaralanmalı kaza gelirse hemen orada yaralanmalı kaza tutanağı tutturmak gerekiyor,çünkü bunu yaptırmazsanız ne sağlık sigortanız masrafları ödüyor,ne haklılığınızı yada haksızlığınızı ifade edebilirsiniz ve benim gibi mahkemelik olursunuz.

Emniyet şeridinden gitmenin cezasını ödemeye razıyım.Ayrıca bende otomobil sürüyorum,buraya yazılanlara göre yolda giderken aniden emniyet şeridine kırıp motorcu katledersem ve fenalık geldi,kalbim sıkıştı dersem işin içinden sıyrılabilirim demekki.Mantıklı mı bu şimdi?
    Hocam bu konuda yerden göge kadar haklısınız emniyet şeridine girerken ne olursa ama ne olursa aynalardan bakıp ona göre girmeli bu doğru ama emniyet şeridini de anormal haricinde kullanmak yanlış... Bence sizin canınız herşeyden önemli ALLAH korusun Ya size birşey olsaydı ALLAH kimseye yaşatmasın bu gibi kazaları (Amin)
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler