mekanı cennet olsunn kardeşimin abi bu ne ya arabalar yayalar yüzünden rahat bir nefes alamıyoruz
mekanı cennet olsunn kardeşimin abi bu ne ya arabalar yayalar yüzünden rahat bir nefes alamıyoruz
Allah rahmet eylesin. Otomobil sürücüsünün de ölüp, hatta yan koltuktaki şahsın da yaralanması motosikletin anormal bir hızla çarptığını gösteriyor. Hız felakettir.
kaza nasıl olmuş?motosiklet bu kadar hasara neden olmaz.
allah rahmet eylesin.
bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).
hepimizin başı sağolsun çok üzüldüm..
başımız sağolsun arkadaslar.
sanatı sanat için değil halk için yapıorum:mrgreen:
::ressam::
Allah rahmet eylesin.. Ailesine sabır versin..
resimin bu kazaya ait olduğuna emınmıyız arkadaslar bana bıraz garıp geldı yanı ortadan çarpmıs diyor yazıda ayrıca solda bı baska arac daha var sanırım pek anlayamadım ben. yanı motor bu kadar darbe yaratırmı kı arabada? allah rahmet eylesin kardesimizi genç bir motorcuyu daha kaybettık yazık....
BEN GÜZELE GÜZEL DEMEM KAFAM GÜZEL OLMADIKÇA
Allah rahmet eylesin geride kalanlara Allah sabır versin..
Bu ülkedeki trafik canavarları oldukça bunlar devam edecektir...
Çok acı çokkkk...
Allah nur içinde yatırsın.Toprağı bol mekanı cennet olsun.Ailesine de allah sabırlar versin.
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
Allah rahmet eylesin, ailesinin başı sağolsun.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
allah rahmet eylesin mekanı cennet toprağı bol olsun
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
arkadaşlar o kazada arabada ölen arkadaş benim yakın arkadaşımdı süleyman doğan otomobildeki arkadaş ve caner düzgün'nün ailelerine Allahtan sabır ,yattıkları mekanları cennet olsun Allah rahmet eylesin
aman arkadaşlar lütfen otomobilve motorlaru sürerkekn dikkatli ve yavaş gdin hepinize iyi geceler
of yinemi:( allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin mekanı cennet olsun
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
hepimizin başısagolsun geridekalan lara allahsabırlarversin bendeyeniögrendim gencbirarkadaşımızı kaybetimizi hız herzaman birfelaketesürükler gercihepimizyapıyoruz nedesekteboş yılardır şukaramürsel yalova arasıgidipgelirim kazanın olduyer hepkorkuturbeni cunku oradacok arkadaşımızı kaybetik şukarayollarına hepsitem etmekteyim depremden beri bitmeyen biryol yapınşuyollarıkardeşim artık kimsenin canıyanması hepinize hayırlıkazasız günlerdilerim
Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabırlar versin
mekanı cennet olsun arkadaşımızın
ben de biraz evvel, motosiklet ile değil ama çok yakın bir tanıdığımızın vefat haberini aldım trafik kazası yüzünden
çok çok çok zor, bir gün önce beraber gülüyorsunuz, bir gün sonra aranıza sonsuzluk giriyor.
ama hepsi biz de oralara gidene kadar kalbimizde yaşamaya devam ediyor...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
ALLAH rahmet etsın arkadaslar ben spor motorlardan bıktıgım ıcın shadow aldım sag elıme hakım olamadıgım ıcın demek ıstedıgım turkıye sartlarında hızlı motorlar zor kac kere kaza yaptım bazısı benım sucum bazısı dıger araba soforlerının netıcede hız felakettır dıyorum kendımıze hakım olalım olamıyorsak motor lardanda vazgecemıyoruz bence daha yavas motorlara gecelım yavas olsak en azından durma mesafemızde kısa olur degılmı yazıkk oldu arkadasa aılesı falan zor ısler
Allah rahmet eylesin.....Mekanı cennet olsun..
HER GÜNÜN SON GÜNÜN OLACAKMIŞ GİBİ YAŞA ÇÜNKÜ BU GÜNLERDEN BİRİSİ SON OLACAKTIR... :bounce:
arabada ölen kişi benim en yakın arkadaşımdı 7 senedir tanırdım kendisini yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi hala inanamıyorum öldüğüne çok üzücü bi durum
gerçek resim bu arkadaşlar
arkadaşım u dönüşü yaparken motosiklet sürücü tarafından sürratli bi şekilde çarpıyor
arkadaşlar lütfen daha dikkatli olalım race kullanan arkadaşların daha dikkatli olmasını dilerim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)