Hayırlı uğurlu olsun.. Kazasız belasız güle güle kullan..
Hayırlı uğurlu olsun.. Kazasız belasız güle güle kullan..
[B]Motosiklet haritadaki iki nokta arasına anlam katan bir makinedir !!! [/B]
Cok hos bir makina gercekten de havali. Gule gule kullan , tekerin hep duz bassin.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
hayırlı olsun . gerçekten iyi ve güzel bi motor. ancak:: motoruna güvenip aman aman hız yapma ne olursun. (bunu bi kardeş tavsiyesi sayarsanız sevinirim )
Dikkat! Motosiklette nikotin vardır, bağımlılık yapar! :bounce:
[MT-BerkaY] - 2008 Ninja 250R - bikepics.com/members/croner_berkay
güzel motor. kazasız belasız kyifli sürüşler. bu arada aman dikkat; hem trafiğe hem de korumalaı eksiksiz giyinmeye.
ayyy cannıımm ne tatlı duruyo ölee
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız binmen dileği ile arkadasım
sen kal aşk ben giderim buralardan
hayırlı olsun kardeş ınanırmısın bu aralar ruyalarımda bıle bunu goruorum alıcagım ılk motor bu olucak ve bende sıyah ıstıorum.hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız ınsallah kardesim...
benimde kanıma girdiler:)
NİNJA tu fifti aR:queen:
Allah kaza bela vermesin,güle güle kullanın.
hayırlı olsun tekerine taş depmesin darısı benim başıma olur inşallah
kazasız belasız kullan inşallah kardeşim. allah herkesin gönlüne göre versin
Hayırlı olsun berkay.kazasız belasız güle güle kullan.güzel makina.bakalım sen ne zaman sıkılıcaksın kawadan
Drift Religion
hayırlı olsun dostum Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
Hayırlı Uğurlu Olur İnşallah. Allah kaza bela vermesin.
★★★HONDA★★★
★★★Hayat Onda★★★
I have a dreams. Those dreams are tied to a horse that will never tire...
Güle güle kullan kardeşim. 250 cc için çok iyi bir seçim olmuş. Bol bol gez inşallah...
Üç boyoz bir kola
allaha kaza bela wermeden kullansın ... benimde aklımda var bi tane kawa fuarda gormustum insallah allah nasip ederse seneye fuarda onca veya sonra alıcam bende bi tane ..
hayırlı olsun allah kaza bela göstertmesin
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Arkadaşlar Vidyo istenmişti sanırım, tatilden dondum saat 23.30 civarı bi sıkıntı indim motorun yanına n70le kısa bi video cektim, ses ve goruntu kalitesi muhtemelen kotudur, begenilirse daha cok cekebilirim :D
Vidyo şu anda livevideo.com a yüklenmmiştir ve onay bekliyor
Bu sırada livevideo daki dier vidyom olan motoshow2008 den MT standı vidyoma bakabilirsiniz :D
http://www.livevideo.com/video/4A45D...exhaust-s.aspx
k.bakma abi gormemişim yazdığını, sen sıkıldın sanırım kawasakiden :D hayalimdeki aleti kullanıyosun yapma nolur :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)