8 yıl önce aşık olduğum motosiklete kavuştum!!
-
09 Haziran 2008, 22:41
Reklamlar
-
09 Haziran 2008, 22:44
hayırlı olsun keremim ALLAH kazasız belasız sürmeni nasip eylesin tekerin yola düz bassın allah olmayanlarada nasip etsin
Ölümüm vatanım için olacaksa,Topragimda
BORDO-
MAVI güller acacaksa,
Fatiha'dan sonra
Trabzonspor Marşı okunacaksa,Mezar taşımda
TRABZONLU dogdu
TRABZONLU öldü yazacaksa,Varsin böyle ölüm hoşgelsin
....
-
09 Haziran 2008, 22:44
hayırlın olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle baya dikkat çekici duruyor üzerindeki kullanılan motor bws'ile aynı motor olması lazım...
-
09 Haziran 2008, 22:46
hayırlı olsun
allah gönlüne göre vermiş
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
09 Haziran 2008, 22:47
evet alt motorları bw's ile aynı fakat bunun sistemi bw's den bikaç farkı var..
lordum sağolasın..
-
09 Haziran 2008, 22:47
Hayırlı olsun keremcim, kazasız belasız, bu tip scooterlar sana çok yakışıyor valla
bi tur verirsin artık
-
09 Haziran 2008, 22:50
hoş geldin kerem hayırlı olsun allah kaza bela göstermesin
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
-
09 Haziran 2008, 22:51
Çok şirin yaaaaaa
-
09 Haziran 2008, 22:51
-
09 Haziran 2008, 22:52
-
09 Haziran 2008, 22:52
babaçi, ferhat, erhan,okay ,aytac ,Thelovingone48, sinan, teşekkürler darısı olmayanların basına..
-
09 Haziran 2008, 22:53
hayırlı olsun adamım.................
-
09 Haziran 2008, 22:55
8 yıl önce aşık olduğum motosiklete kavuştum!!
Sana aşkınla mutluluklar dilerim. Umarım aldatmadan uzun yıllar kullanırsın pardon yani seversin
-
09 Haziran 2008, 22:56
Mersin İl Temsilcisi
hayırlı olsun da, bize laf bırakmamışsın zaten.... ama söylemeden edemicem be kardeşim, 8 yaşındaki 2 zamanlı makinaya 2000ytl vermişsin ya helal olsun. valla çok iyi cesaret... dikkat et, büyük demiyorum iyi cesaret diyorum. zaten akılla cesaret yanyana geldiğinde dahi olunuyor, arayla cesaret yanyana gelince piyasada para dönyor... anladın sen onuuuuuuuuuu....
sana bişi deyim mi, motorsuz gezdim yıllarca ama vitesi olmayan makinaya dönüp bakmadım hiç.... neden mi? piyasada para dönmesin diye sanırım :D
haa bu arada yazılanları sayarak sevdiklerini hesaplıcan ya, ben seni sevdiğğimden değil, tüm motorcuları sevdiğimden yazıyorum.....
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
09 Haziran 2008, 22:58
Thelovingone48 adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun göle güle kullan..Gerçekten güzel motor.Üzerindeki motor bws lerde kullanılan motor sonçta
..Tasarım olarak benimde çok beğendiğim bi 100cc. motosiklet..Verdiğin paranın her zamn karşılığını alırsın..2 zmanlı motorun zevki başkadır.
allah kaza bela göstermesin..
Bi de bu aeroxlarda artçı rahatsız olmuyor.mu?? arka selesi sert süngerden galiba
alt motorları bw's lerle aynı fakat sistemlerinde biraz değişiklik var tasarımı gercekten harika bu japonlar işi biliyor arka seleye gelince sünger olduğu için kayma filen yapmıyor ve rahat motoru 1900 ytl ye aldım noterdi trafikti filen 2150ytl filen geldi sonuçta helal olsun bu motor hak ediyor..
yürekçe adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun da, bize laf bırakmamışsın zaten.... ama söylemeden edemicem be kardeşim, 8 yaşındaki 2 zamanlı makinaya 2000ytl vermişsin ya helal olsun. valla çok iyi cesaret... dikkat et, büyük demiyorum iyi cesaret diyorum. zaten akılla cesaret yanyana geldiğinde dahi olunuyor, arayla cesaret yanyana gelince piyasada para dönyor... anladın sen onuuuuuuuuuu....
sana bişi deyim mi, motorsuz gezdim yıllarca ama vitesi olmayan makinaya dönüp bakmadım hiç.... neden mi? piyasada para dönmesin diye sanırım :D
haa bu arada yazılanları sayarak sevdiklerini hesaplıcan ya, ben seni sevdiğğimden değil, tüm motorcuları sevdiğimden yazıyorum.....
can , elint , yürekçe sağolun teşekkürler..
hehe ben sitemizin insanını bilirim illa söylücek bi şey bulur..
abi iyi cesaretde bu motorlarda biliyorsun mobiletler gibi motor bitince yeni piston silindir atıyorsun sıfır oluyor en azından çin çonla uğraşmam..
abi seni takdir ediyorum yıllarca dönüp bakmamış olabilirsin herkesin zevk aldığı bir model vardır illaki mobilet kullamışsındır sistem hemen hemen aynı senin hür iraden bişi diyemem bende vitesli motor kullandım eşşek ölüsü gibi motorlarada bindim uzun yolada gittim vitesli motor bambaska ama ben aşkımı bulmuşum o bana yeter beni sevip sevmemeniz önemli değil ben hepinizi çok seviyorum ama mesaj ne kadar çok yazılırsa o kadar çok mutlu olacam şu kıytırık dünyada dikili bir fidanım olmamasına rağmen bu kadar insanın gönlünü kazanabilmişim diye gurur duyacağım bu site benim herşeyim oldu hergün işten gelip pc basına geçmek için can atıyorum..
-
09 Haziran 2008, 23:18
ooh beee =) sonunda beklenen başlık açıldı! =) zaten konuşmuştuk ama burda da okunsun, ne kadar okunursa etkisi o kadar artar: "nazar değmesin!" aerox şahane bir makine. kimsenin tutup da "yahu o paraya çinli alsaydın" veya "o paraya an125 alırdın, mio alırdın" diyeceğini sanmıyorum. eminim motora biryerinden sürünmüş herkes senin iki zamanlı aşkını anlayacaktır =) güle güle kullan!
GOD SAVE THE TWO-STROKE! GOD SAVE THE GPR!
-
09 Haziran 2008, 23:25
-
09 Haziran 2008, 23:32
hayırlı olsun dostum güle güle kullan..
-
09 Haziran 2008, 23:43
allah sizi bir yastıkda kocatsın kazasız belasız sürüşler arkadaşım
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
-
09 Haziran 2008, 23:44
hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler