hayrılı olsun güle güle kullan
hayrılı olsun güle güle kullan
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Keremciğim hayırlı uğurlu olsun daha dün demedimmi kasksız motur üstünde bi daha görmiyim dün 1 bugün2. oldu aaaaaaa ama sana 1 hafta moturda yok drahtorde yok ben kullancam
vay kardeşim hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullan Allah kazadan beladan korusun, sevdiğin bi motosiklete kavuşmana çok sevindim kendim almış gibi oldum..
kerem gözün aydın , motoru aldığını önceden onurdan öğrenmiştim . allah kaza ve usta yüzü göstermesin
aerox, ask, embelgombelzombel, motosiklet, yasasin, yeni
etiketlerdeki embelgombelzombel ne laa
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
hayırlı uğurlu olsun canım kardeşim çok mutlu oldum senin adınaa
darısı olmayanlara inş. heerkez senin gibi aşkına kavuşurr
sen kal aşk ben giderim buralardan
leyla ile mecnuna dönmüş senin meselede ama sonuçta hedefine ulaşman önemli hayırlı olsun kazasız belasız sür inşallah
Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin Sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin Uçmayı seviyorsan düsmeyi de bileceksin Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayati seyredersin
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle
No Manita No DIRDIR ONLY MAKARA ONLY GIRGIR
Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız bol km'ler.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
sağolasın teşekkür ederim tekerin düz bassın..
amin cümlemizin teşekkür ederim..
bende bitiyorum ama napim işte dediği doğru aldatmamam lazım..
teşekkür ederim..
hacı napim almadan önce kafanızı baya şişirmiştim artık daha az şişirecem..
denizcim teşekkürler kardeşim keşke metehan abi de burda olsaydı..
abi kızma yaa nolur bak sadece motorumla beraber bi fotom olsun istedim 3 tekerlekli R6 fotosu da o amacla çekildi..
saol kanki (hyırlı değil hayırlı olacak)
emün çok tenk yuu sen veri veri çok sağol..
sağolasın kanka ALLAH cümlemizi kazadan beladan korusun..
amin sinancım teşekkür ederim..
olm tabiatımız geyikle donatılmış komik olsun diye yazdım ayrıca leman dergisinde ramazan davulcusunu anlatan bir karikatürde davuldan çıkan ses bu şekildeydi embel gombel zombel..
amanın biricik bacımda burdaymış sağolasın frndlililili gız hiç sesin çıkmıyordu ismail zırtosu yasakmı getirdi yoksa..
herkes aşkına kavuşur inşallah..
ne mecnunu aslıyla kerem meselesine döndü valla sağolasın teşekkür ederim..
aslı ile kerem..
aerox ile kerem..
ne aslı sı sultan duymasın oyar beni..
sağolasın amin teşekkür ederim..
sağolasın teşekkür ederim..
darısı olmayanların basına ,, darısı model yükseltmek isteyenlerin basına,, darısı hayalinin motoruna kavuşmak isteyenlerin basına..
hayırlı olsun abi ALLAH kaza bela vermesin,tekerine taş değmesin,,,benzine zam gelmesin.....
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)