Ümit jinlunu sattı Stkanuni 250 cometi kaptı. Geçen hafta beraber tuz gölüne gittik. Dönüşü Bala üzerinden yaptık, 250km. kadar dolandık. Kazasız belasız hayırlı olsun.
Bu da benim canavar
Ümit jinlunu sattı Stkanuni 250 cometi kaptı. Geçen hafta beraber tuz gölüne gittik. Dönüşü Bala üzerinden yaptık, 250km. kadar dolandık. Kazasız belasız hayırlı olsun.
Bu da benim canavar
güzel bi naked'e benziyo , arkadaşımıza kazasız ve ustasız sürüşler diliyorum
ilk yorum benden
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
hayırlı olsun kazasız belasız binmeniz dileğiyle.gayet güzel görünüyor st kanuni
adaşımın motoru hayırlı olsun,kazasız belasız arızasız kullansın işallah. ama cbf nin yeri ayrı
hayırlı olsun...kazasız belasız o motosikletin racing versiyonunu 3 yıl sonra ben alacagım ınsallah
Hayırlı olsun sanada kazasız belasız günler dilerim
Hayırlı olsun. Kazasız sürüşler.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
hayırlı olsun kardes ankarada bı st kanunı (hyo) cımız daha oldu... 4.44 motordan aldın herhalde motoru.... allah kaza bela vermesın kardes....
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız bol km'ler.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız nice kmlere
Hasan..
hayırlı olsun kazasız belasız hemen sorayım devır kesıcı varmı
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
hayırlı olsun güle güle kullansın
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
hayırlı olsun benim sitedeki gördüğüm ilk S&T Kanuni Comet
hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanı diliyorum yolun açık olsun
Hayırlı olsun, guzel bir motor. Tepesinde nice yollar km.ler yapmani dilerim.
= = = Be Aprilia racer! = = =
hayırlı uğurlu olsun...
hayırlı sürüşler...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
kazasız belasız iyi günlerde kullansın
[COLOR="Red"] Özgürlük ona bağımlı olunduğu sürece diğer bağımlılıklardan uzak tutandır[/COLOR]
[B] [COLOR="navy"]Bu dünyada çok güzel yaşanabilir, yeterki isteyelim![/COLOR][/B]
Hayırlı olsun, güzel makina...
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)