len çikin adam kuşadasında limanda calısan bı adamla tanıstık 52 model bmw si var seni tanıyo yenı aldıı bmw yi geldi tanıstık dedi 20 bın euro vermısler satmamıs,
sen bunu bu yaz 20 bın euro verseler hemen satarsın
len çikin adam kuşadasında limanda calısan bı adamla tanıstık 52 model bmw si var seni tanıyo yenı aldıı bmw yi geldi tanıstık dedi 20 bın euro vermısler satmamıs,
sen bunu bu yaz 20 bın euro verseler hemen satarsın
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
hayırlı olsun güle güle kullan..
ugilicigili benim de ilk motorumdu bu. hatta benimkisii 13 lüktü sanırım bu 5.5 luk. süperdir beşik amartisör mis gibi yaylanır çok keyifli makinadır. kazasız belasız kardeşim
hayırlı olsun arkadaşım güle güle kullan,
abi direksiyon ayna koltuk korna değiştirmişsin diğer farklı 3şeyi tam kestiremedim fotoğraflarda kazasız belasız...
direksiyonun üzerinde bide fren debriyaj kolları değişmiş başkada bulamadım bea...
Hızlı gitmek istiyorsan araca değil cesarete ihtiyacın vardır...
gerçekten çirkinmiş
hayırlı olsun arkadaşım
hayırlı uğurlu olsun, kazasız sürüşler
BUGÜN GEÇTİ, BEKLE YARINA GELİYORUM, YA NİCE YOLARA AŞACAK YADA KARA TOPRAK BAĞRINDA AŞTIĞIMIZ YOLLARI HATIRLATACAK.
anammmm şaftlı hemide. abi çok pis kaçar bu demi ama üstten eksantriklimiş ya bu ? diğerleri gibi neden yandan deil?
(hayırlı olsun güle güle kullan
hayırlı olsun kazasız belasız binersin inşallah....
hayırlı olsun kazasız belasız bol kmler dilerim tekerin düz bassın kaskın grenajın asfalt yüzü görmesin..
Sercan yeni motosikletin hayırlı uğurlu olsun
Tetanoz aşısı olmayı ihmal etme
hayırlı olsun sercan, yakışmış
GKN MOTORS
Çok tatlı bi makine.. yıllarını asfatlara adamış bir alet.Zamanında bende niyetlendim ama bulamadım..
Güle güle kullan, güzel bi chooper kask yakışır.
www.yenigitar.com - Msn : inblackdreams@hotmail.com - (0 Rh +) - MotogitariSt -
Arkadaş,
Ugly magly değil vallh, süpper motor, tam bir klasik ve senin emeklerini aç bir çocuk gibi bekliyor Zamanın oldukça ufak ufak toparla. Zaten dediğin gibi yürüyor ve seni götürüyor ise bu bile çok çok iyi
hayırlı uğurlu olsun, şahane bir uğraş edinmişsin
Poturdak
1953 model bi bmw m vardı.15 yıl kadar bizde kalmıştı.basit ama bi o kadar sağlamdı.amörtiörleri çok sertti (kazık amörtisör).bi seferinde antalyaya gitmiştik iki arkadaş, motordan inince mühim yerlerimi hissetmez olmuştumen güzel tarafıda sesiydi.çok hoş bi sesi vardı.daha sonra aptal bi tamirci yüzünden problemler çıkarmaya başladı.en sonunda dayanamayıp satmıştım.(en güzel tarafı eli alet tutmamış biri dahi bu motoru bi iki denemeden sonra tamir edebilir)
çok güzel güle güle kullan
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Hayırlı olsun, güle oynaya bin diyorum.
Gidonu hemen değiştirmişsin, iyi olmuş. Boya, nikelajdan sonra süper olur gibi geliyor bana. Burada (Ümraniye) alışveriş merkezinde bir dükkanda var, çil çil duruyor, çalışıyor mu bilmiyorum fakat dekor olarak kullanılıyor.
Tam bir klasik motosiklet, yenilenmesine imkanın olduğu için almakla iyi etmişsin.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Sercan,
Hayırlı uğurlu olur inşallahAllah kaza bela göstermesin......
çok iyi etmişsin almakla.Bende eski - dökük ama yürüyen bir Vespa araştırıyorum şuanda
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)