bir anlık kararım fazer 6 oldu,
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ewet arkadaslar baslıktada belırtıgım gıbı,son bır kac ay oncesındende arastırma ıcerısındeydım,ozellıkle sahıbınden.com adresınden,uygun,hızlı,pahalı olmayan ne tur bır model almalıyım dıye dusunurken fazere takılmaya basladım,ıkı gun oncesındede gordugum ve bır okadarda cok begendıgım mavı fazerım benım kısmetım olduguna karar verdım,ama nasıl oldu,bende nx4 falcon vardı,onu takasa sayıp,ustunede nakıt saydım ve ıkıgundur kullanmakta oldugum fazerımı aldım.cok mutluyum,ınsallah herkesde ıstedıgı modelı alabılır,saygılarımla.
Reklamlar
-
Hayırlı olsun, iyi günlerde kullan...
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
-
güzel seçim.güle güle kullanın.
[I][B]Öldüğünde beyin yoktu demiyorlar da kask yoktu diyorlar ya işte bu anlayış farkı bizi bu hale getiren..[/B][/I]
-
Super Moderator
hayırlı olsun kardeşim allah kaza bela vermesin
güle güle iyi günlerde kullan
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
-
hayırlı olsun, kaç model, kaç km de , kaça aldın ? bi kaçtanede resim eklersen ıyı olur..
kazasız belasız
-
-
Yerinden bir karar verdigini dusunuyorum arkadasim.Kazasiz belasiz surusler dilegi ile.
-
Hayırlı oldun abi.Kazasız belasız kullanman dileğiyle.Fotoğrafları da bekliyoruz.
-
bi fazercan daha geldi aramıza hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
-
Allah kazadan beladan saklasın darsısı bana!...
[B][COLOR="Blue"]EN GüZeL GeZi EvE GeLiP MoToRu SöNdüRdüğüN GeZidiR...[/B] [/COLOR] :bestmt:[B][COLOR="Blue"] ÜNALCAN SOYSARAÇ [/COLOR][/B]:bounce:
-
Hayırlı uğurlu olsun...
Darısı benim de başıma
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
-
-
senin yolunu izleyeceğim sanırım ilerde
hayırlı olsun
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
-
Hayırlı uğurlu olsun falcon dan sonra canavar gibi maşallah Allah kaza bela vermesin..
-
-
Güle güle kullan,kazasız nice gezilere
Resimlerini bekliyoruz
-
resimler masamda olsun
-
hayırlı olsun abi iyi günlerde güle güle kullan
-
hayırlı olsun tercih doğru bunu zamanla daha iyi anlayacaksın
aziz başkanın da dediği gibi
-bir gün herkes fazer ci olacak
-
hayırlı olsun abi kazasız belasız , iyi günlerde kullan
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)