Evet ben bir motosiklet bagimlisiyim:)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Zeda hayırlı olsun güle güle kullan
Motosohbete açtığın için topici seni çok pis kınıyorum
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
hayırlı uğurlu olsun david...alalh kazasız belasız günler nasip etsin...siteden duyduğum lafa görede tekerin düz bassın
-
Ben de 1 aydır imrenerek bakıyorum motosikletli arkadaşlara o kafesin içinden. Sen 1 sene çok iyi dayanmışsın. Makinenin de maşallahı var. Her an avına saldıracak aslan gibi duruyor. Allah kaza bela vermesin.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
-
bukadar çirkinliğin yakıştığı bir motor görmedim, harika hayırlı olsun.....
O KASKI Hemen Kafana Geçir.......
-
Bir senedir kafami arabanin direksiyonu na vuruyordum hirsimdan sonunda direksiyonun korna yayi yerinden firladi Walla bir daha asla boyle bir eziyet yapmam kendime . Tessekurler arkadaslar
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
Hayırlı olsun o zaman motürün
Tikerin düz bassın
[COLOR="DarkOrange"][B]L a T i F[/B][/COLOR] :bounce:
-
Hayırlı olsun kazasız belasız, aslan gibi duruyor maaşallah!
-
-
zeda3000 Hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle
Monster'ler Naked'lerin kralı olarak adlandırılmakla birlikte koruma demiri takılamaması ve çok rüzgar alması sebebiyle fazla tercih edilmeyen bir model, ama kalitesi tartışılmaz.
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
evet o yazida bende aldim bir monster diye yazacaktim aslinda ama motoru satin alali gerci 2 hafta oluyor ama sadece dun noter islemlerini yaptigimizdan sabit ettim
Syriana , Monsterin kendi kitapciginda koruma demirinin nasil takildigi gosteriliyor aslinda. Ama koruma topuzu takmak mumkun. Naked dedinmi ruzgari bol olacak. Monster hiz icin degil guc icin alinan bir motor bence tessekurler
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
zeda3000 adlı üyeden alıntı
Syriana , Monsterin kendi kitapciginda koruma demirinin nasil takildigi gosteriliyor aslinda. Ama koruma topuzu takmak mumkun. Naked dedinmi ruzgari bol olacak. Monster hiz icin degil guc icin alinan bir motor bence
tessekurler
Güç demek hız demek rüzgarın bol olsun,keyifle bin motoruna
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
hayırlı uğurlu olsun bu baskılar bizdede var tek değilsin motor salgın hastalık...
-
skull görmesin hheheheh hayırlısı kazasız belasız sürüşler.
-
-
-
-
iyi yakiyo ELINT motorda K&N hava filtresi ve Jet kit var. Acikcasi hafta sonlari icin aldigim bir motor o yuzden yakiti pek dusunmuyorum. Bu yaz binip motora biraz alisacam. Kisin italyadan Turbo kit getiriyorum gerekli projeleri cizdirdim bile. Bu kis kismet olursa Turbo taktiracam.
Murat saol boyasi sedefli degil karbon yuzey oyle guzukuyor.
-
Ducati efsanesi..... Hayırlı olsun zeda kazasız sürüşler....Amman nazar değmesin.
-
Hayırlı uğurlu olsun.Allah kaza bela vermesin.Zevk motoru gerçektende
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)