Evet ben bir motosiklet bagimlisiyim:)
Reklamlar
-
Tessekurler sevgili dostlar
Gercekten mukemmel bir motor ve bir o kadarda guclu ve ilgi cekici. Bugun ustasina goturdum bir kac ufak bakim icin. Garaja girdikten 5 dk sonra arkama bakmam ile bir tribun olustugunu fark ettim , hatta biri aralarinda aynen soyle diyordu . "Abi bu ducatti biz bunu suremeyiz yaa"
Uzun zaman japon naked motor kullandim ama inanin dunyalar kadar fark var. Italyanlar motor teknolojisinde cok ilerde. Motordaki guc aktarimi o kadar kuvvetliki hic bir japonda boyle tork gormemistim. Hangi devir veya vites olursa olsun gaza asilmam ile ilk once bir patinaj cekiyor ardindan zipkin gibi firliyor.Hafta sonu ilk yol denememizi yapacaz kismet ise. Bostanci sahil yolunda gorusmek uzere
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Reklamlar
-
Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanman dileğiyle...
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
-
İyi günlerde kullanmanız dileğiyle...
Eee sıra bende artık)
-
18 Haziran 2008, 02:09
Tekerin Yan Bassın
25 Karakterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
-
18 Haziran 2008, 02:53
hayırlı olsun..kazasız belasız kullan..!
-
18 Haziran 2008, 09:49
Motora bak ya.Maasallah Allah nazarlardan korusun,kaza bela göstermesin. Ayrıntılı birkaç fotosunu daha koyarmısın lütfen?
Kim Karşı Koyabilirki Rüzgarıma...[COLOR="Red"][B]:bounce:[/B][/COLOR]
-
18 Haziran 2008, 10:12
DUCATI campione motocicletta di'İtaliano Mükemmel bir marka, özgün tasarım ve katıksız güçle harmanlanmış eksiksiz bir italyan şaheseri.DUCATI yi sevmeyen varmıdır acaba.Hayallerimin motoru DUCATI 1098.Motorsiklet üretmek italyanlara diğerlerinden daha çok yakışıyor bence
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)