mutluluklar sizlere hasan ve sezen çifti allah biyastıkta kocatsın tümgüzellikler sizlerle olsun.
mutluluklar sizlere hasan ve sezen çifti allah biyastıkta kocatsın tümgüzellikler sizlerle olsun.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Yeni evli çiftlere Bir ömür boyu mutluluk ve sağlık Diliyorum. Allah bir yastıkta kocatsın. Darısı bekarlarımızın başına diyelim(yani bana, yani bana )
[B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
[COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
[COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]
değerli modumuz,sevgili arkadaşlarım,km.lerce yolları paylaştığım yoldaşlarım,kardeşlerim hasan ve sezen'e bir ömür boyu mutluluklar dilerim.sevgilerimle.
darısı basıma ALLAH bi yastıkta kocatsın ALLAH mesut bahtiyar etsin darısı bekar olan mt halkının basına..
darısı basıma darısı basıma darısı basıma..
allah bi yastıkta kocatsın mutluluğunuz ilk günkü gibi bi ömür sürsün inşallah
motorcular böle sivil tanıyamadım valla
hayırlı uğurlu olsun allah bi yastıkta kocatsın mutluluklar
akburak.net
allah mutluluklarını daim etsin...
motosiklet kullanmak maharet işidir, mazaret kabul etmez... ::tutkuy::
allah mesut bahtiyar etsin bir yastıkta kocayın
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Hasancım çok sevindim...mutluluklar diliyorum, bir yastıkta kocayın
Bir ömür boyu mutluluklar dilerim
mutluluklar ömür boyu
bır omur mutluluklar dılıyorum.
Vah vah birini daha kaybettik
Bir ömür boyu mutluluklar dilerim
Bu arada senelerdir şu " dünya evine girmek " cümlesi kuruluyor ama mantıgını bir türlü anlayamadım. Ne yani bir bekarların evi uzay'da mı
Allah mesut etsin
Orgazma Dudak Büktürür
hasan ve sezen kardeşlerime ömür boyu mutluluklar.
Ömür boyu mutluluklar,bir yastıkta kocayın.
Hasan'ım Allah bir yastıkta kocatsın, çok sevindim mutlu oldum
Erhan sıra sende, ardından acilen bekar mod alımı yapılacaktır, yönetimde dengeler değişmek üzere yoksa, BBRR abinin kütle farkı ile 5-4 üstünlüğe rağmen dengede duruyoruz şu an
Allah bir yastıkta kocatsın... Ömrünüz uzun olsun...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
sevgili dostlarım hasan ve sezen sizlere bir ömür boyu mutluluklar dilerim darısı biz bekarlara olsun sevgiler selamlar
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)