4. Kazamı Yapmış Bulunmaktayım
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Geçmiş olsun arkadaş ucuz atlatmışsın,tekrarını yaşamazsın inşallah..
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
-
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
geçmiş olsun ama sana bu ders olsun,
ehliyetin yok eğer o arabaya arkadan çarpmış olsa idin ne olurdu dusunebılıyormusun? eğerki model bir araba ise? altındaki motorun 3 katına sana maal olurdu!!!!
Ehliyetini almadan trafiğe çıkmamalısın, yoksa sana acıyan olmaz şuan benim gibi......!!!!!!
-
Geçmiş olsun.. Allah bi daha yaşatmasın
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
geçmiş olsun da sanırım panikledin
-
geçmiş olsun kardeşim Allah betrinden korusun
İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor
-
VaScO1925 adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun ama sana bu ders olsun,
ehliyetin yok eğer o arabaya arkadan çarpmış olsa idin ne olurdu dusunebılıyormusun? eğerki model bir araba ise? altındaki motorun 3 katına sana maal olurdu!!!!
Ehliyetini almadan trafiğe çıkmamalısın, yoksa sana acıyan olmaz şuan benim gibi......!!!!!!
haklısın ama napıyım abicim yaşım tutmuyor
kameniv adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun da sanırım panikledin
yokk paniklemedim arabayla zaten mesafem kısaydı o yüzden
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır...!:cat:
-
kkorhann34 adlı üyeden alıntı
haklısın ama napıyım abicim yaşım tutmuyor
o zaman binmiyeceksin, Herşeyin bir kuralı var... aileni zor durumda bırakıcaksın hem maddi, hem manevi.
-
o zaman binmiyeceksin, Herşeyin bir kuralı var... aileni zor durumda bırakıcaksın hem maddi, hem manevi.
işte onu ben yapamam...istediğim kadar niyetleniyim bırakamam...korumalıklarımı takarım daha dikkatli olurum ama motosikleti bırakamam
-
Geçmiş olsun. İyi ki araçla temasın olmamış. Temas olsa sen de zarar görebilirdin. Ehliyetin de yok, bir sürü masraf çıkardı... Motosikletinin anahtarını bırakıp gitsen masrafı kurtarmazdı heralde. Ehliyetsiz kullanmasan şunu keşke...
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
-
ciddi bir kazada ehliyetsiz oldugun için kusursuz da olsan, 8/8 kusurlu olursun ve başına dünya kadar dert açarsın. 1 musibet 1000 nasihatten iyidir derler. aklın varsa bu sözü dikkate al, yoksa o musibet bigün başına geliverir..
-
Allah 5. den korusun ...geçmiş olsun...bide ehliyetin olsun..
-
Gemiş olsun bnm arkadaşta vespayla 2 keree yaptı 1de BMW 320 yeni kasa arkadaşa çarptı suç arabadaydı ama 2cide mercedese arkadan çarptı sinyal vermeden döndüğü için ama arkadan vuduğu için suçlu o oldu bagajı boyatma stop lambası işçılık 2000ytl yakın para aldılar.(Bir sürü kuş serisi var git çarp arkadaşta lüx araba hastalığı var)
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
-
katılıyorum çok haklısın.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
-
+1triLyon...
herşeyin bir adabı var.. motosikLete binmeyeceksinde değil oLay.
ama mademki ehliyet yok = o vakit trafige kapaLi aLanLarda bunu hobi oLarak yapacaksın..
Kafa FLY
Görüntü FLU
Hayat FREE
-
Niye bırakamayacakmışsın yaw...
Eroinmanlar gibi konuşmayın lütfen. Motosiklet böyle birşey değil, sadece akıllı insanların bineceği bir araçtır. Doğal seçilim işbaşında....
Üç boyoz bir kola
-
valla ben 1. kazamı yaptığımda "milli" oldun demişlerdi. sen "a milli" sınıfına giriyon sanırım
-
cok buyuk gecmıs olsun...
-
hepinize teker teker teşekkür ederim arkadaşlarm ama siz benim ve ailemin iyiliği için ne kadar deseniz bile bırakamam buna eminim yeniden teşekkür ederim hepinize
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler