Allah acil şifalar versin geçmiş olsun
Allah acil şifalar versin geçmiş olsun
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
Kaç gündür başlıktan kötü bir topik olduğunu anlayınca detayları okumamıştım.
Keşke bugün de okumasaydım. Allah rahmet eylesin
Allah şifa versin babanada geçmiş olsun kardeşim
Üzüldüm, hız yaptığı yolu bilmiyorum ama demek ki müsait bir yer değilmiş. :(
Allah acil şifalar versin...
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
Allah rahmet eylesin,mekani cennet olsun
Allah yakinlarina sabir versin.
Übung macht den Meister
allah rahmet eylesin
allah geride kalanlarına sabırlar versin
SS lerde bu kaçıncı ölüm haberi yaa
en ufak dikkatsizlik böyle sonuçlanıyor
allah hepimizi dikkatsizlikten ve kazalardan korusun
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
unutmayalımki motosiklette kaporta biziz :S hız felaket abi ASLA hız yapmam bnm motorumda 140 yapıo ama bi sorun bu güne kadar 40 a cıkmısmı
motosikletler 2 tekerli araba gibidir dikkatli olmak lazım Allah Acil şifalar wersin ya :S
Bİ DAHA FORUMA FİLANA GELMEM BU NEDİR YA !
geçmiş olsun .. çok üzüldüm .. allah acil şifa versin
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
cok uzuldum ya bolyle haberler gelınce motoru barakaım dıorum ama olmuo ALLAH RAHMET eylesın...:(
Allah rahmet eylesin
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
allah rahmet eglesın...her zaman savundugum bısı var eger hız yapılacaksa kı bence cok fazla yapılmamalı mumkunse otobanda arkadaslar sehır ıcınde bu ısı kalkısmak cok kotu sonuclar dogurabılıyor....mekanı cennet olsun bı kardesımızı daha kaybettık....
ilk okuduğumda yaşıyor en azından demiştim Allah rahmet eylesin olmasın şu kazalar artık of yaa
of yaaa of memleketimde olmuş bi de.trakyalı arkdaşlar pınarhisar-vize yolunda çok dikkatli olun lütfen...
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
Rahmet eylesin merhuma mevlam.. Bütün ss kullanan arkadaşların bu taziye bölümünü devamlı takip etmesini öneriyorum, zira bende çok etkisi olmakta ve her gaz açışta auto fren oluyor bana..
Motor sevdası basit bir çizimle bile kendini gösterir..
ailesine sabırlar diliyorum birde başlığın değiştirilmesi gerek bence
Allah Rahmet Eylesin...Ailesine ve geride biraktigi tum sevenlere Hak sabir versin...
allah rahmet eylesin gerçekten çok üzüldüm ailesine sabır diliyorum
Yarını düşünmeden, özgürlüğe yelken açmışcasına..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)