çok üzüldüm. haberin devamında ölüm haberi şaşırttı beni. iyi olur diye beklerken ne oldu. allah rahmet eylesin. geride kalanlara sabır diliyorum.oooof of ya. istemiyorum böyle haberler görmekde okumakta.
çok üzüldüm. haberin devamında ölüm haberi şaşırttı beni. iyi olur diye beklerken ne oldu. allah rahmet eylesin. geride kalanlara sabır diliyorum.oooof of ya. istemiyorum böyle haberler görmekde okumakta.
Bu bir Tutku ve Tarzdır. TT Selamlar
Hergün onlarca insan trafikte ister otomobille ister yaya olarak vefat ediyor...
Ama hiçbiri ikiteker üstünde can veren birinin haberi kadar oturmuyor içime...
Diğerlerinin kalabalık olmasından mı...
Yada ikitekere motosiklete gönül vermiş olmamızın yakın ilişkisi her büyüğümüzü abi her küçüğümüzü kardeşimiz görmekten mi ?
Yine acı haber Allah(cc) geride kalanlara sabır versin mekanı cennet olsun...
Hasan..
Okyanusa tek başına açılan yelkenciler gibiyiz.Bazılarımız dönüyor,bazılarımız devam ediyor! Enver kardeşimizde devam etmeyi tercih ettiğine göre,mekanı cennet olsun.Geride kalanlarada,elimden sabır dilemekten başka bişey gelmiyor.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
çok büyük geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin ..
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Allah rahmet eylesin.İlk mesajını okuduğumda aklımdan hep kurtulacak diye geçirmiştim ama Allah'ın takdiri işte, kalanlarına sabır versin
Allah rahmet eylesin. Ne kötü bir ölüm allahım sen kimselere gösterme. Moralim bozuldu çok. Allah ailesine ve sevdiklerine sabır versin...
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
Allah rahmet eylesin pazar pazar canım sıkıldı, dün topiği gördüm ama okumak ıstemedım neşem yerınde kaybetmek ıstemedım ama bu seferde ölüm haberini okudum...
Allah rahmet eylesin.. Mekanı cennet olsun..
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
allahyardım etsin inşallah kurtulur arkadaşlar lütfen dikkat şehir içinde hız yapmayalım
akburak.net
Allah rahmet eylesin...Allah ailesine ve sevenlerine sabır versin.
Allah rahmet eylesin yakınlarının ailesinin başı sagolsun.Bunu artık bilelim arkadaşlar racing motorlar bile bizim türkiye yollarımız için fazla motorlar.Lutfen geride bırakıcaklarımızı düşünelim ve gazı öyle acalım.Kazadan sorna iyileşir diye beklıyordum şimdi öldügünü görünce Gözledm doldu
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
acil şifalar dilerim ardadaşına
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
Geçmiş olsun..Allah acil şifalar versin
Allah rahmet eylesin.
Yakınlarına sabırlar.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
Allah rahmet eylesin :(.....
allah rahmet eylesın......
allah rahmeet eylesin toprağı bol olsun ne diyelim
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Allah rahmet eylesin,yakınlarına sabır diliyorum.
kymco grand dink 250 NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)