Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Dikkatsizlik ve Hız , bir arkadaşımızı daha kaybetmek üzereyiz

REKLAM ALANI
    yalnız_kurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 1100XX
    Gecmiş olsun Allah (c.c) inşallah onu sevdiklerine bagışlar...
    Kurtlar Sofrasında Çakallara Yer Yok!!!
    C'est moi!!!Je suis seul loup!!!
    www.salihkalic.spaces.live.com

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    BMW F 650 GS
    Alıntı SmirnouF adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    45 dakika önce yenialdığım pantolonun paçalarını babamın dükkanında kısaltmak için evden çıktım . Pınarhisar çıkışında lise önünde babamın dükkanı kapayım geldiğini gördüm.geri dönmesini istedim dükkana . motorun arkasındaki yükü eve bıraktıktan sonra hemen geri gelceğini söyledi.ben yayan yeni sanayi sitesine devam ettim. ilk girişinden girdim sanayiye ve arkada babamın geldiğini gördüm.babamda yol düzgün diye 2.girişten gircekti .sonra pınarhisar çıkısından bi motosiklet sesi duymaya başladım . performans egsozu vardı . sesi dinlemeye başladım , karşımdan geçti ve ilerlemeye dewam etti ama sanayinin ana binası yüzünden 2. girişi göremiyodum. motosiklet binanın arkasında kayboldu . hemen 1-2 sn sonrası müthiş bi vurma sesi geldi .acaba babammı kaza yapmıştı . hemen koşmaya başladım . aklımdan geçenleri bir tek ben bilirim . babamı bekçi binasının yanında görünce bir nevi rahatladım . Sonra aşağıdan gelen motosikletin sesini duymadığımı farkettim.yani kazayı yapan diğer motosikletçiydi . hemen babamla birlikte kaza yerine koştuk.ilk düşüncem ise ilk önce yetişip diğer insanların panik ile sürücünün kaskını çıkarmalarına engel olmaktı.Sol tarafımda beyaz bir europa taksı ve sagımda araçtan 25-30 mt uzakta yatan sürücü. nabzını yokladık ve nabız zayıftı.hemen ambulansa ve polise haber verildi . sürücü 1 metre önümde azraille savaşıyodu ve biz ise aciz olarak allahtan yardım etmesini istiyoduk . ambulans geldi.kaskını çıkardık ve o zaman şok oldum . sürücü daha önce hoş muhabbetlerde bulunduğum Vize'nin yerlisi Enver abiydi.kafamı arkaya çevirdiğimde Enver abinin babasının geldiğini gördüm.adam cocuğunu öyle kanlar içinde görünce yıkıldı.feryatları bağırışları hala kulaklarımda. saglık ekipleriyle beraber sedyeye kaldırdık sürücüyü.sağ dizi parçalanmıstı. sanırım kaskı büyük geliyoduki kaskta parçalanma olmamasına ragmen yüzünün sağ tarafı müthiş kötüydü ve adamın burnunun yarısı yoktu . ambulansa bindirip gönderdik . GSXR1300 Hayabusa marka motosikletin ibresi 185 km hızda sabit kalmıştı .
    Vize tarafından Pınarhisar istikametine gelen Europa marka araç soldaki benzinliğe girmeye çalışıyo . sol şerite geçtiğinde karşıdan gelen motosikletli aracın sag camurlugundan vuruyo ve 25-30 metre uçuyo .
    eğer babam 5 saniye geç kalsa o araç ya babama vurcaktı ,arkadaki motosikletli yavaşlayacaktı ,yada araç 2 motosikletide biçecekti.Sanırım sürüş tarzım hakkında biraz düşünmenin zamanı geldi.Sanırım uzun bir süre hız yapmaycam ve hatta uzun bir süre SS makinaya binmek istemiyorum.Hatta yarın kırklarelindeki yarışlara motosikletle değil ötöbüs ile gidecem
    Ayrıca Enver abiyarın Kırklarelinde yapılacak olan Drag yarışlarındada yarışacaktı . Yarın onla konuşmayı beklerken yerde ölüme direnen halini gördüm :(
    Enver abi Allah yardımcın olsun ...
    Burdada kaza oldu 20 yaşlarında bir arkadaş diğreğe girmiş 100 civaerrı bi hızla.
    Hayabusa yoktuki vizede hayabusa kiminmiş? ve enver abi dediğin şu internet cafecimi bir ara 600 F vardı onunla araba altına girmişt başkada büyük motor kullanan aklıma gelmiyo :(

efendy_iso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1_8
    offfff yaaaaaaa

Allah acil şifalar versinnnn

nitrious81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Octavia
    Allah umarım onu sevdiklerine bağışlar insan baska kazaları gorunce tabiki üzülüyor ama cok etkisi olmuyor ama böyle sevdiğin tanıdıgın ınsanların Azrail le mücadelesine tanık olunca bazı seyler daha ıyı anlasılıyor...COk gecmıs olsun umarım kurtulur :(
    Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!

dragstar72 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DRAGSTARXVS650 KAWASAKİ ER-6F YAMAHA XJ6
    Arkadaşa acil şifalar diliyorum inş.iyileşir

mach1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial zn125 (pırpır)
    Çok geçmiş olsun Allah ailesine ve sevdiklerine bağişlasın.
    Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
    Drift Religion

SmirnouF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tekirdağ - Çerkezköy & Kırklareli - Pınarhisar
    Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    son msj'ımdan 5 dk sonra , yani 21-15 sularında ölüm haberini aldım
    Allah rahmet eylesin ,ailesine sabırlar diliyorum

Alıntı darjeling adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Burdada kaza oldu 20 yaşlarında bir arkadaş diğreğe girmiş 100 civaerrı bi hızla.
    Hayabusa yoktuki vizede hayabusa kiminmiş? ve enver abi dediğin şu internet cafecimi bir ara 600 F vardı onunla araba altına girmişt başkada büyük motor kullanan aklıma gelmiyo :(
    işte o Enver abi .. .
    Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion

flying hellfish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway SL 150 / Aprilla Pegaso 650
    yapma abicim yaa :(

Allah rahmet eylesin, Allah o kaza aninda kosan babasina, ailesine sabir versin. cok uzuluyorum boyle haberlere hic tanimsam bile...

caner22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Allah rahmet eylesin

Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    Suziki Gs 500E
    Allah rahmet eylesin arkadaşımıza, sevdiklerine Allah sabır versin , of ya yeter artık kaçıncı kaza bu,

Ben de scootor olması ve yavaş gitmeme çok dikkatli sürmeme rağmen kaç defa kazayla burun buruna geliyorum, keza ss kullanan arkadaşlar bunun kat kat fazlasını yaşıyorlardır sanırm, Büyük konuşmuyum ama hiç bir zaman ss almayı düşünmüyorum, Kullanan arkadaşlar lütfen ibreye sevdiklerinizin fotosunu koyun ve biraz yavaş kullanın,

one - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    600f
    allah rahmet eylesin hiç ummadığım bir haberdi :( turbo enver lakaplı enver abi dimi

ekşioğlu efe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki er_6n
    ALLAH rahmet eylesin...
    yEşil aŞkINa...!

hanedan12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Allah rahmet eylesin ....
    Ailesine baş sağlığı diliyorum ....

Motosikleti
    geçmişim 2 silindir geleceğim 4 silindir olacak:))
    offffffff yaaaaaaaaaaaaaa..ilk başta yaşadığını öğrenince azda olsa sevinmiştim fakat yorumları tek tek okuyunca acı gerçeği öğrendim.çok üzücü bir olay.allah ailesine sabır versin
    LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:

BIYIKLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hız ölümü de beraberinde getiriyor, Allah rahmet etsin.
    Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Motosikleti
    BMW F 650 GS
    Alıntı SmirnouF adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    son msj'ımdan 5 dk sonra , yani 21-15 sularında ölüm haberini aldım
    Allah rahmet eylesin ,ailesine sabırlar diliyorum

işte o Enver abi .. .
    yapma be abi çok üzüldüm ya :(

mach1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial zn125 (pırpır)
    Allah rahmet eylesin.Böyle olaylarda adamı motosikletten soğutuyor.
    Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
    Drift Religion

titanxxx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba STR 250cross + mondial xtreme supermoto
    Allah rahmet eylesin.ailesine bol sabır versin.geride kalan tüm motorcularıda allah görünmez kazalardan belalardan korusun

allah rahmet eylesin.ailesine sabır versin

imacosfx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Minsk
    Allah rahmet eylesin.. Çok üzüldüm.. Bir kayıp daha.. Ailesine sabır diliyorum..

2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)